Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 13. maja

N. K.
13. 5. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v raku, ob 12.36 preide v leva.

Profimedia
/

OVEN – Danes bo vsekakor pestro, sicer pa dobro premislite, v kaj se podajate. Priporočljivo je, da zadeve poskusite najprej razčistiti z umirjeno komunikacijo.

BIK – Ne znašajte se nad okolico, saj ste sami odgovorni za napake, ki se v zadnjem času pojavljajo pogosteje. Skok v novo dogodivščino bo tokrat več kot ugoden.

DVOJČKA – Dobro je, da ostanete skromni, odprti in povezani s svojim notranjim jazom. Vztrajajte v svojih krepostih, ne zaletavajte se, a tudi ne popustite pred ovirami.

RAK – Danes si boste želeli, da bi premostili razlike v partnerstvu glede delitve oblasti, intimnih zadev, financ in čustveno nabitih tem. Pa srečno!

LEV – Današnji dan ni čas za obiske, saj bi se lahko zapletli v konflikte. Je pa pravi čas, da se znebite stvari in vsega, kar je treba v življenju odpraviti.

DEVICA – Zaradi notranjega nemira se lahko v družini pojavijo napetosti, zato bo za vas pomembno neko novo spoznanje – o tem, kaj želite imeti in česa ne potrebujete.

TEHTNICA – Napredek bo prišel, a ne po naključju, temveč zato, ker ste se vi tako odločili. Partner vas bo uspel vreči iz tira, a se bosta hitro pobotala.

ŠKORPIJON – Zelo boste zahtevni, kar lahko nekoga zmoti. Spremljala vas bo samozavest, zato boste tokrat sposobni na glas izraziti svoja čustva.

STRELEC – Bodite danes bolj prilagodljivi in svoje znanje ter sposobnosti izražajte v dejanjih, ne le z besedami. Le tako se boste zares osvobodili strahu.

KOZOROG – Partner bo hrepenel po nežnostih, iz vas pa bo gorela strast, ki jo boste težko umirili. Ves čas se vam bo mudilo, zato vas bodo označili kot nemirne.

VODNAR – Z občutkom boste premagovali težave in jih uspešno rešili, še preden bi dobile negativen priokus. Ljubezenska sreča se nakazuje tudi samskim.

RIBI – Znali se boste usmeriti v prave odločitve, ki vam zagotavljajo srečo in prodornost, brez katere bi se težko znašli. V prijateljstvu bo danes zelo sproščeno.