Lidija Bačić

"Roštilj imam rada, a ga prepustim moškim"

Nejc Simšič/Novice Svet24
1. 5. 2018, 15.00
Deli članek:

V Ljubljani se je mudila hrvaška pevka Lidija Bačić, ki bo 1. junija nastopila na Roštiljadi 2018. V prijetnem klepetu nam je zaupala nekaj sočnih podrobnosti o svojih aktualnih zadevah.

arhiv Svet24
Lidija Bačić poleti ves čas nastopa.

Priljubljena pevka Lidija Bačić ne skriva navdušenja nad Slovenijo, ki jo zadnje čase obiskuje redno.

Znano je namreč, da hrvaška estradnica v Ljubljani snema novo pesem, ki jo bo izdala v kratkem, trenutno pa navdušuje s pesmijo Vino rumeno, ki jo je posnela s priljubljeno grupo Vigor. »Pesem Vino rumeno se je dobro prijela in vesela sem, da je publiki všeč. Na hrvaških lestvicah je na prvem mestu, slišim pa tudi, da je visoko na slovenskih lestvicah, kar je dober znak. Trenutno pa pripravljam novo pesem, ki jo snemam v Ljubljani. Skratka, res delamo na polno.«

Arhiv časopisa Novice Svet24
Vedno vroča Lidija Bačić je Aktualovemu voditelju Juretu Ličnu priznala, da obožuje čevapčiče.

VESELI SE ROŠTILJADE

Lidija Bačić bo 1. junija nastopila na Aktualovi Roštiljadi. »Vsako leto znova mi je v največje veselje priti na Roštiljado. Vsakič, ko nastopim na Aktualovih dogodkih, je odlično. Vsi pojejo in plešejo z mano in veselim se, da bom spet z vami,« je povedala Lidija, ki nam je zaupala tudi svoje izkušnje z žarom. »Doma rada kuham, žara pa ne uporabljam skoraj nikoli. Po navadi ga prepuščam očetu ... To je bolj posel moških, njim je to v užitek, zato jim tega ne smemo vzeti,« je v smehu pojasnila Lidija.

Sabina Brdnik
Lidija Bačić, ki vedno poskrbi za odličen žur, bo 1. junija nastopila na Roštiljadi v Ljubljani.

IMA SVOJ RESNIČNOSTNI ŠOV

Lidija ima poleg pevske tudi igralsko kariero, saj trenutno snema več serij, v katerih igra, posnela je tudi film Aleksij, ki na velika platna prihaja septembra. Poleg igralske in pevske kariere pa se pripravlja tudi na svoj resničnostni šov. »Ja, res je, ljudje pošiljajo prijave in svoje posnetke. Iščem namreč osebo, ki bo z mano posnela duet, in to bi moralo biti do konca leta realizirano. Sama vem, kako je bilo pri 18 letih, ko sem iskala priložnosti za peti, kaj šele snemati duet … Mislim, da bo zelo uspešen šov.