Žrtev malopridnežev

Mlada slovenska pevka šokirana: "Nisem vedela, kaj naj naredim"

R.T.
30. 4. 2018, 10.49
Posodobljeno: 30. 4. 2018, 10.49
Deli članek:

20-letna pevka Nina Donelli je bila žrtev spletne prevare.

Osebni arhiv
Nino napad ni strl.

Osebni arhiv

Ob izidu novega spota za pesem "Luda večer" se je zgodilo nekaj nenavadnega. Samo pet minut po izidu spota na You Tubu ji je neznanec vdrl v profil. Prvi šok in znak, da nekaj ni vredu se je pojavil zelo hitro, ko je Nina v samo štirih minutah dobila 600 “dislajkov”, kar je statistično nemogoče. Po neodobravanju pesmi pa so ji nepridipravi blokirali še števec ogledov na kanalu.

“Nikoli v življenju se mi še ni zgodilo nič podobnega. Nisem vedela, kaj naj naredim. Avtor pesmi Neno Ninčević mi je svetoval, naj se obrnem na policijo in prijavim spletni napad. Hvala policistom, ki so mi zelo hitro pomagali in hvala odgovornim na You Tubu. Le ti so mi javili, da so napadalci moj YT račun napadli iz dveh IP naslovov, eden je v Vietnamu in drugi Bosni. Slišala sem govorice, da se takšnih podlih manevrov poslužuje konkurenca in namerno uničuje izidi pesmi. Ne vem, kdo bi mi želel škoditi, saj sem komaj na začetku kariere. Tako podla dejanja me žalostijo, zaradi vdora v moj You Tube kanal sem se zjokala," nam je situacijo opisala mlada Nina, ki velja za perspektivno mlado glasbenico.

Nina pravi, da je slabe izkušnje ne bodo odvrnile od glasbe. Sedaj je še bolj odločena, da pokaže iz kakšnega testa je. S pesmijo "Luda večer" pa se bo že tretjič predstavila na največjem glasbenem festivalu v Vodicah.

Osebni arhiv