HOLLYWOOD

Štajerska lepotica: Moraš imeti karizmo, ne samo biti lepa

Eva Jandl/Novice Svet24
1. 5. 2018, 15.20
Posodobljeno: 1. 5. 2018, 16.12
Deli članek:

Prelepa Štajerka, ki je večkrat uživala v družbi znanih imen Hollywooda, je osvojila modni svet. V pogovoru nam je razkrila nekaj sočnih podrobnosti iz svojega sanjskega življenja.

Osebni arhiv
Aida se zelo dobro znajde v muslimanskih državah, še posebej uspešna pa je v Indiji in Dubaju.

Aida Muratović priznava, da je zelo ponosna nase, da se je kot mlado dekle odpravila v tujino in sledila svojim sanjam.

Pred leti so jo tudi opominjali, da v tujini ne bo mogla delati zaradi višine, ki ne znaša 180 centimetrov, a so se motili. »Sem primer, da lahko uspeš tudi, če le dovolj verjameš vase,« pravi Aida, ki ima svoj naslov sicer še vedno v Mariboru, a že dolgo se giblje po svetu, od Dubaja do Amerike. Medtem ko mnogim lepim dekletom ne uspe, se Aida poteguje za najprestižnejše delo v modni industriji. Njena skrivnost? »Izpostavila bi svojo osebnost. Vsak človek je lep na svoj način, ampak to ni dovolj, da dobiš določeno delo pri naročniku, ki te najame za delo. Treba je imeti karizmo, ni dovolj samo biti 'lep'.«

Osebni arhiv
Aida Muratović velja za eno od bolj uspešnih slovenskih lepotic v svetu.

DOMA MED ZVEZDNIKI

Aida je trenutno v Indiji, kjer snema za novo kolekcijo kopalk za poletno sezono. Življenje v tujini vseeno ni lahko, pravi, saj si prepuščen samemu sebi. »Zelo sem ponosna, da sem se osamosvojila, da zaslužim dovolj in skrbim zase. Večkrat se zgodi, da nimam več motivacije, ampak takrat zaposlim misli z meditiranjem in dobro glasbo, ki mi daje zagon,« je povedala iskreno. Kljub temu pa priznava, da živi lepo življenje in se druži z ljudmi z vrha zabavne industrije. Tako je spoznala že ogromno ljudi iz Hollywooda, kot so Naomi Campbell, Rihanna, Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper in drugi. Poudari, da jih je lepo videti v živo, a ob njih kaj hitro spoznaš, da imajo težko življenje, saj nimajo te svobode, ki jo imamo ostali – da se lahko sprehajamo brez strahu, da nas morda kdo gleda in nam sledi.

Osebni arhiv
Aida pravi, da je njen drugi dom fitnes, kjer skrbi za svojo sanjsko postavo.

Osebni arhiv
Najbolj jo je očarala manekenka Irina Shayk, s katero se radi zabavata dolgo v noč.