Pričakovanja

Po sestrah je zdaj na vrsti bodoča nevesta

S.N.Č./Novice Svet24
30. 4. 2018, 20.20
Posodobljeno: 30. 4. 2018, 20.29
Deli članek:

Kraljevska družina se vedno trudi ugajati svojemu narodu, a včasih je to izjemno težko.

Profimedia
Meghan otroke obožuje – in oni njo, zato nihče ne dvomi, da ne bo dobra mama.

Proslavljanje tretjega otroka princa Williama in vojvodinje Kate se še ni poleglo, novica o nosečnosti Katine sestre Pippe Middleton je še sveža, a na otoku si želijo še enega dojenčka.

Splošno mnenje je, da je zdaj za naraščaj na vrsti zaročenka princa Harryja, Meghan Markle.

DOBRODOŠEL

Že ob razglasitvi njune zaroke so mediji nanju planili z vprašanji, kdaj načrtujeta otroke in koliko si jih želita. Odgovoril je Harry, pri tem pa se ni povsem izjasnil; povedal je le, da naraščaj vsekakor bosta imela, a da je ustvarjanje družine proces, skozi katerega je treba iti korak za korakom.

Princ in igralka sta zdaj naredila že veliko korakov in do 19. maja, ko se bosta poročila, ju ločijo le še dnevi, ko poteka zaključevanje priprav.

Čeprav bi si morda mislili, da pričakovanja Britancev, ki so na njenih ramenih, Meghan občuti kot težo, pa temu še zdaleč ni tako.

Vir z dvora je razkril, da je Meghan zaradi špekulacij, kdaj bo na svet prijokal njen prvi otrok, presrečna, ker so pričakovanja znak, da bo njen in Harryjev dojenček dobrodošel.

Ob prihodu Meghan na dvor, ko je bila še Harryjevo dekle, je bilo vzdušje namreč precej drugačno. Ob nešteto dvomih, ali bi bilo res primerno, da angleškega prestolonaslednika rodi ženska s črnskimi geni, se ji je očitala tudi starost (36), češ da bo prvorojenca povila šele pri štiridesetih in le kako bo potem mogoče pri njeni starosti družinico še povečati.

No, stanje je zdaj na srečo drugačno, Meghan je iz tedna v teden bolj priljubljena, njen dojenček pa težko pričakovan.