Zabava

Ejga Bunderla, kaj je pa zdaj to?!

K.S., foto: Arsen Perić
21. 5. 2015, 12.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Aktualova zvezda Klemen Bunderla je po zmagi v oddaji Znan obraz ima svoj glas izdal svojo skrito željo, ki se mu je po zaslugi sodelavke Eve Cimbola tudi izpolnila.

Ne samo v oddaji Ne se hecat, tudi sodelavcem in prijateljem Eva Cimbola rada izpolnjuje skrite želje. »Žrtev« njenega nagajivega presenečenja je bil tokrat Klemen Bunderla. Slednji je namreč po svoji zmagi izjavil: »Res bi si želel imitirati Avsenike. Pel bi pesem Prelepa Gorenjska. Zato ker bi bilo zabavno. Kaj takega bi pa res poskusil.«
In Eva se je odločila, da to tudi bo poskusil, zato je šla v akcijo in priskrbela pravo gorenjsko narodno nošo in besedilo pesmi Prelepa Gorenjska. Ko sta tako včeraj zjutraj prvič skupaj po Klemnovi zmagi zabavala poslušalce Radia Aktual mu je Eva pripravila prav posebno čestitko z izzivom, ki je bil morda še težji, kot v oddajah Znan obraz ima svoj glas. Klemen je imel namreč na voljo zgolj štiri minute, da se je preobrazil v narodnozabavnega pevca in naštudiral legendarno Avsenikovo pesem. Z imitacijo je Klemnu tudi tokrat uspelo in čeprav je bilo sprva v studiu precej smeha, saj narodne noše ni tako lahko obleči, so vsi morali priznati, da takšna oprava Klemnu pravzaprav pristaja. Presenečenje pa se tu še ni končalo, saj je Eva poklicala tudi Saša Avsenika, ki je Klemna pohvalil in mu čestital za njegovo zmago.