Slovenija

Svetovno priznanje Slovenki Andreji Janc Koderman

P.K.
18. 2. 2015, 17.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

»Počaščena sem, da sem prejela to nagrado,« je takoj po podelitvi najprestižnejše nagrade s področja kadrovanja in delovanja s človeškimi viri na svetu povedala Andreja Janc Koderman, direktorica blagovne znamke Kadrovske asistence.

Arhiv Svet24

Je prva Slovenka, ki je prejela tako nagrado s tega področja doslej. Priznanje pa ji poleg potrditve, da je njeno večdesetletno delo na področju razvoja in vodenja talentov na pravi in uspešni poti, predstavlja tudi izziv: »To pomeni, da je razvoj talentov in kadrov ena od kategorij, ki danes v svetu dobiva vedno več pomena in vloge. Vse to tudi kaže na večje zavedanje, da bomo le s tem dobili boljše storitve tako v podjetjih kot tudi na drugih področjih.«

Kot strokovnjakinja na področju človeških virov je kolege z vsega sveta, ki so se zbrali na svetovnem kongresu v indijskem Mumbaju, prepričala s svojim načinom dela.

Ključni cilj Janc Kodermanove so motivirani zaposleni, kar doseže s promocijo ustvarjanja pozitivnega okolja in spodbudnega vzdušja pri delu. In prav to ji je prineslo Talent Acquisition Leadership Award oziroma nagrado na področju vodenja in razvijanja talentov, ki je zanjo največje priznanje, ki ga posameznik lahko prejme za svoje delo.

Kot strokovnjakinja na področju človeških virov je kolege z vsega sveta, ki so se zbrali na svetovnem kongresu v indijskem Mumbaju, prepričala s svojim načinom dela. Pravi, da je vedno taka, kot je, zna biti stroga in se sprostiti ter da ima neverjetno srečo, da jo podpira tudi Zvezdana Lubej, ki je generalna direktorica Kadrovskih storitev, kamor spada blagovna znamka Kadrovska asistenca. Na vprašanje, kaj jo žene naprej, pa kratko odgovori: »Resnično uživam v svojem delu.«