Poslala jo je v bolnišnico

Prebutala učiteljico, ker je sinu biologijo zaključila z dvojko

U.C.
13. 6. 2024, 19.58
Posodobljeno: 13. 6. 2024, 21.14
Deli članek:

Mama učenca iz OŠ Jovan Dučić v Novem Beogradu v Srbiji je poblaznela, ko je izvedela, da je njen sin biologijo zdelal z zaključeno oceno dve. Odbrzela je na soočenje k učiteljici. Po koncu soočenja so morali učiteljico odpeljati v rešilnem vozilu.

Osnovneskole.edukacija.rs
Osnovna šola Jovana Dučića, kjer je prišlo do brutalnega pretepa.

Mati učenca je učiteljico biologije surovo pretepla in kričala nanjo: "Ti prasica, ti ne veš, kdo sem!" Vročekrvnica je njeno glavo udarjala ob tla iz ust pa so ji letele še druge sočne grožnje, pretila je, da bo umorila njo in njeno družino, poroča Blic. 

Kolegica, ki je spremljala poškodovano učiteljico v bolnišnico je za srbski Blic obrazložila situacijo. Poblaznela mama je po njenem pričevanju pristopila k učiteljici in jo nič kaj prijazno vprašala, zakaj je njen sin dobil dvojko, njegovo povprečje je bilo po njenem namreč tri. Ob tem pa ni vedela, da se sešteva tudi ocena iz prvega polletja. Nato je zagrozila, da bo šla k ravnatelju, kar je učiteljica biologije podprla. Vendar se je nenadoma vrnila. Povlekla je učiteljico za lase in z njeno glavo udarjala po tleh.  Kričala je: "Ne boš delal nikjer drugje, ne boš delal v tej šoli, spomnil se me boš, ne veš, kdo sem. Ubila bom tvojo družino." Ker so bile počitnice, nihče ni slišal klicev na pomoč, besna mati pa je še naprej kričala: "Nihče te ne sliši, ubila te bom." Šele takrat se je učiteljica uspela odtrgati, stekla je po policista, a ga ni bilo. Zaposleni so nato poklicali policijo, ki je prišla in vzela izjavo. Mama, ki je napadla učiteljico, je policistom priznala, da je končala tečaj borilnih veščin, je ze Blic povedala sogovornica.