Astronapoved

Horoskop za soboto, 13. januarja

N. K.
13. 1. 2024, 06.55
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v vodnarju.

Profimedia
/

OVEN – Če čakate, da se bo nekdo odločil, ali nadaljujeta zgodbo ali ne, boste v prvi polovici dne še bolj neučakani, kar vam lahko povzroči nekaj težavic.

BIK – Ujeti boste v kletko preteklosti in dovoliti si morate boljše možnosti. Napredki se bodo vrstili drug za drugim, kar vas bo spravilo v boljšo voljo.

DVOJČKA – Dan vam prinaša zmedene situacije, čeprav ste bili še do pred kratkim prepričani, da ste popolnoma zadovoljni sami s sabo. A spremembe bodo dobre.

RAK – Pri vseh opravilih boste danes zagnani. Izkoristite vse informacije, ki se vam ponujajo. Z nekom sta izredno povezana in to si boste končno priznali.

LEV – Na ljubezenskem področju vas bo spremljala odlična energija. Odnos, v katerem ste, bo dobil drugačno obliko in prišli boste do novih spoznanj.

DEVICA – Srce vas vodi v pravo smer, kjer je oseba, ki veliko razmišlja o vas. Storite le še kakšen korak in zadeve se bodo vztrajno začele lepo premikati.

TEHTNICA – Razmislite o svojih korakih, da ne boste storili napake, saj si je ne morete privoščiti. S tem bi lahko podrli vse, kar ste v zadnjem času zgradili.

ŠKORPIJON – Hitro boste ugotovili, kakšne namene ima nekdo, čeprav jih ne bo povedal na glas. Zato se boste hitro zbrali in našli način, da se znebite napetosti.

STRELEC – Vzeli si boste čas in se posvetili ljudem, ki vam veliko pomenijo. Posvetili se boste prijateljem in se brez slabe vesti spustili v zanimiv odnos.

KOZOROG – Nabralo se vam je veliko nerešenih obveznosti, a boste polni energije in dobre volje. Na trenutke se vam bo zdelo, da so vsi okrog vas nerazpoloženi.

VODNAR – Spontanosti ne bo od nikjer, zato boste verjetno precej zapletli položaj. Vezani imate danes odlične možnosti, da razčistite nejasnosti.

RIBI – Če bi radi dosegli boljše vzdušje, se ne pozabite dogovoriti glede boljših pogojev, saj je trenutno to edino, kar vas lahko popeljejo v zadovoljstvo.