Astronapoved

Horoskop za petek, 12. januarja

N. K.
12. 1. 2024, 05.45
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v kozorogu, ob 4.01 preide v vodnarja.

Profimedia
/

OVEN – V dan se podajate zadovoljni, vendar v povezavi z ljubezenskim življenjem malce nemirni, zato boste imeli občutek, da izgubljate tla pod nogami.

BIK – Nekaj zapletov bo na zasebnem področju. Nezaupljivi boste, zelo verjetno pa se bo zgodilo tudi nekaj, kar bo na preizkušnjo postavilo ljubezen.

DVOJČKA – Ne igrajte žrtve, saj s tem ne boste nikogar prepričali, ampak se raje odgovorno lotite določenega vprašanja. V zasebnih odnosih se obeta nesporazum.

RAK – Spremembe se bodo vrstile ena za drugo, čeprav vam to ne bo ustrezalo. Vaša naloga bo, da nekoliko bolj odprto sprejmete novosti.

LEV – Če ste pred kratkim začeli razmerje, se vam popoldne obetajo globoki pogovori in srečanja, polna razigranosti. Končno boste občutili izpolnjenost.

DEVICA – Z nekom bosta našli skupni jezik. Tokrat boste zadeve, povezane s spremembami, hitro urejali. Le ne poslušajte govoric, ki vam jih prinaša ženska oseba.

TEHTNICA – Dan bo naklonjen predvsem vezanim, s partnerjem boste končno našli skupni jezik za temeljit pogovor na temo, ki je bila med vama jabolko spora.

ŠKORPIJON – Ne vztrajajte preveč, saj ste že spoznali, da ne morete storiti ničesar, da bi spremenili razmere. Zvečer se vas bo polotil nemir.

STRELEC – Pred vami je dinamičen dan, ko bodo dobrodošle izkušnje iz preteklosti. Kombinacija planetov vam podarja samozavest. Izrazili jo boste v odnosih.

KOZOROG – S svojim čarom in prijaznostjo se boste podali v osvajanje, in čeprav ne boste dobro vedeli, kaj si želite, se bo vse končalo igrivo in vznemirljivo.

VODNAR – Dopoldne se boste posvetili nekaj malenkostim, ki jih lahko hitro rešite tako, kot ste si zamislili. Popoldne pa boste malce utrujeni.

RIBI – Nasmiha se vam sreča, dovolite si jo sprejeti. Povezana bo z osebo, ki vam sicer ne bo obljubljala gradov v oblakih, a se ji vseeno posvetite.