Astronapoved

Horoskop za torek, 10. januarja

N. K.
10. 1. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v strelcu, ob 2.33 preide v kozoroga.

Profimedia
/

OVEN – Odločili ste se in čas je, da preidete k dejanjem. Preverite le stroške, da boste mirnejši. Ljubezenske poti so odprte in na obzorju igrive priložnosti.

BIK – Čeprav se boste trudiliohraniti mirno kri, vam bo prekipevalo zaradi neprilagodljivosti drugih. Nikakor ne boste mogli vsega tega ignorirati.

DVOJČKA – Nikar ne bodite že spet ujetnik lastnih prepričanj in nazorov. Pripomba ljube osebe vas bo pripeljala do izgube zanimanja za določeno zadevo.

RAK – Prihajajo olajševalne okoliščine, kar je prav, saj si jih zaslužite, z nečim se namreč že dlje časa marljivo trudite. Razmislite o svojih prepričanjih.

LEV – Čeprav boste slabo voljo poskušali razbiti s humorjem, vam ne bo šlo dobro od rok. Izognite se sporom, ki bodo od vas zahtevali prilagajanje.

DEVICA – Previdni bodite posebno glede denarja in dokumentov. Imeli boste občutek, da ste določen odnos že rešili, a se lahko pojavi še nekaj nejasnosti.

TEHTNICA – Danes bodo ves čas v ospredju malenkosti, ki vam bodo veliko pomenile in vas hkrati pomirile. Druga polovica dneva pa bo obarvana tudi z veliko smeha.

ŠKORPIJON – Na ušesa vam bo prišlo nekaj, o čemer ste že nekaj časa sanjali. Uprite se nevoščljivosti in se podajte v svoje cilje, le tako boste ostali mirni.

STRELEC – Danes se boste izkazali na področju odnosov. Z lahkoto se boste usmerili v reševanje določenih sporov iz preteklosti in tako zadovoljni zaključili dan.

KOZOROG – Na poslovnem področju poskusite preprečiti nesoglasja, bodite previdni in vztrajni. Na čustvenem področju pa prevzemite pobudo, saj vas nekdo opazuje

VODNAR – Borili se boste s svojimi čustvi, ki bodo v enem trenutku vroča, v drugem pa ledena, kar bo vašega partnerja zmotilo. Zato pričakujte nekaj nejasnosti.

RIBI – V slabo voljo vas bo spravljalo finančno stanje, ki žal ni po vaših željah. Občutek imate, da ne morete ujeti ravnotežja, a se ne predajte slabi volji.