Astronapoved

Horoskop za torek, 9. januarja

N. K.
9. 1. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v strelcu.

Profimedia
/

OVEN – Nedavne poslovne odločitve se bodo začele uresničevati, kar se bo odražalo tudi na vašem bančnem računu. Nič vas ne bo ustavilo na poti k napredku.

BIK – Najpomembnejša zadeva bodo odnosi, še posebej z nasprotnim spolom. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo pomagali razumeti smisel.

DVOJČKA – Vladalo bo napeto razpoloženje, imeli boste občutek, da vsak nekaj skriva. Nikar se ne izpostavljajte, saj vaši nasprotniki ne bodo izbirali sredstev.

RAK – Razumeli boste, kaj vam je želel povedati nekdo, ki vam je naklonjen. Še je čas, da zgladita morebitne nesporazume ter ohranita lep in stabilen odnos.

LEV – Poiščite način, da boste prebili led v zadevi, ki vas že nekaj časa pošteno vznemirja. Razmislili boste o popolnoma novem, nekoliko tveganem pristopu.

DEVICA – Nihče vam ne bo mogel očitati, da niste na pravi poti. Komaj boste čakali, da se stvari obrnejo v drugo smer in da se izboljša stanje na vašem računu.

TEHTNICA – Naredite nekaj v smeri, da vam bodo v službi sodelavci lahko zaupali, še posebej če ste na začetku. V ljubezni pa danes ne komplicirajte.

ŠKORPIJON – Umirjeni boste in optimistični. Potrudili se boste uvesti določene spremembe in tako boste prodornejši kot do zdaj. Vaša čustva pa bodo precej mešana.

STRELEC – Zaradi številnih obveznosti na poslovnem področju bo danes zaškripalo v domačem okolju. Ne mešajte zasebnosti z delom, saj se ne bo dobro končalo.

KOZOROG – Premagali boste slabo voljo, čeprav bodo določene sitnosti še prisotne. Seznanite okolico, da ne boste odnehali, saj ste prepričani o svojem prav.

VODNAR – Vse, kar imate v načrtu, opravite brez vprašanj, s katerimi bi se še dodatno zmedli. Agresiven pristop bi povzročil težave. V ljubezni boste razigrani.

RIBI – Nestrpno se boste lotili obveznosti in preizkušali bližnjice, ki pa ne bodo najboljša izbira. Morda se boste morali usmeriti v počasno reševanje težav.