Astro

Skrivnosti starodavnih medgalaktičnih povezav

Enzo Palomba, Altro pianeta
5. 1. 2024, 15.00
Deli članek:

Starodavna indijska besedila, znana kot Vede, vsebujejo veliko fascinantnih zgodb in sporočil, ki povezujejo Indijce z nezemeljskimi bitji iz vesolja.

AdobeStock
Takole pa si je Vimanas in staro Indijo zamislila umetna inteligenca.

Ti zapisi segajo tisoče let nazaj in zagotavljajo utrinke iz indijskih medgalaktičnih interakcij v starodavnih časih.

Vede so polne zanimivih zgodb o letečih strojih, napredni tehnologiji in srečanjih z nezemljani z drugih planetov. Čeprav se te zgodbe morda zdijo fantastične, so nas pripeljale do prepričanja, da so imeli indijski predniki posebne odnose z vesoljskimi obiskovalci, od katerih so nekateri postali tudi njihovi mentorji.

Sklicevanja na te povezave je najti v številnih hvalnicah in vedskih odlomkih. Ti zapisi vsebujejo kodirana sporočila in dokaze o vpletenosti Indije v nezemeljsko komunikacijo že v davnini.

Ko raziskujemo očarljivo vsebino Ved, se poraja osrednje vprašanje: Ali je imela Indija v daljni preteklosti res stik z zunajzemeljskimi bitji?

Preučevanje starodavnih spisov lahko prinese namige glede te trajne skrivnosti.

Zbranih je ogromno dokazov o povezavah Indije z vesoljem in nekaj jih objavljamo. Prepričali naj bi tudi največje dvomljivce.

ČASOVNICA DOKAZOV

Sodeč po starodavnih indijskih besedilih so nezemljani obiskali in komunicirali z indijskimi kulturami že pred tisočletji. Časovnica je dolga in zanimiva.

15.000 pr. n. št. – Starodavne jamske slike v Indiji prikazujejo čudna bitja v raketah in vesoljskih ladjah. Podobe predstavljajo starodavne stike Indijcev z nezemljani.

5000 pr. n. št. – Vede vsebujejo opise letečih strojev, imenovanih Vimanas. Tehnične podrobnosti kažejo, da je na ta besedila vplivalo znanje nezemeljskih mentorjev.

Izraz Vimanas je pogost in se nanaša na starodavne mitološke leteče objekte, o katerih govorijo v nekaterih starodavnih indijskih besedilih, kot so epopeje Mahabharata in Ramajana ter tudi tradicionalna starodavna sanskrtska besedila.

3000 pr. n. št. – Starodavna mesta, kot je Mehrgarh, predstavljajo napredno tehnologijo in arhitekturo za svoje časovno obdobje. Nekateri arheologi menijo, da lahko to nakazuje na pomoč nezemeljskih obiskovalcev.

1000 pr. n. št. – Številni indijski epi in legende vsebujejo zgodbe o bogovih, ki potujejo z neba v naprednih letečih vozilih in se v vojnah bojujejo z nenavadnim, močnim orožjem.

500 pr. n. št. – Teoretiki starodavnih ved menijo, da napredno matematično in astronomsko znanje indijskih učenjakov morda izvira iz stikov z nadarjenimi zunajzemeljskimi obiskovalci.

Izraz Vimanas je pogost in se nanaša na starodavne mitološke leteče objekte, o katerih govorijo v nekaterih starodavnih indijskih besedilih, kot so epopeje Mahabharata in Ramajana ter tudi tradicionalna starodavna sanskrtska besedila.

200 pr. n. št. – Starodavne kamnite rezbarije vesoljcev in neznanih letečih plovil, ki so jih odkrili v Čarami v Indiji, so bile po lokalni legendi v spomin na vesoljsko plovilo, ki je tam pristalo.

100 n. š. – Številni starodavni indijski dokumenti se nanašajo na Vimanas, vključno z opisi živosrebrovih motorjev, ki napajajo letalo. To napredno pogonsko tehnologijo so gotovo priskrbeli nezemljani.

400 n. š. – Starodavna trditev nezemeljske obiskovalce povezuje z gradnjo naprednih templjev, mest in spomenikov v starodavni Indiji. Zgradili naj bi jih z vodstvom zunajzemeljskih obiskovalcev, ki so zagotovili arhitekturne veščine.

600 n. š. – Sanskrtska besedila opisujejo Vimanas, ki se ukvarjajo z zračnim bojem in umikom v podzemne baze, kar kaže, da so nezemljani z Indijci delili tudi vojno tehnologijo.

AdobeStock
Prizor iz Indije pred tisočletji?

POSEBNO ZANIMIVA PLOVILA

Medtem ko mainstream zgodovinarji še razpravljajo o takih povezavah, je dejstvo, da se starodavna indijska besedila v več odlomkih nanašajo na napredno letalsko tehnologijo.

Starodavni indijski epi namreč opisujejo leteča vozila Vimanas, ki so jih Indijcem podarili napredni zunajzemeljski obiskovalci. Vimanas so bila pilotska letala, ki so lahko letela na dolge razdalje in so se uporabljala za nebeške bitke med starodavnimi indijskimi kraljestvi.

Vede opisujejo ta letala kot izdelana iz lahkega materiala in dovolj trpežna za letenje. Rečeno je, da so Vimanas poganjali motorji in propelerji, dosegala pa so neverjetne hitrosti. Nekatera so upodobljena celo kot dvonadstropna letala!

Zdi se, da so veščine teh plovil daleč presegle tehnologijo časa. Nadzorovali so jih piloti, imela pa so tudi funkcijo avtopilota. Videti je, da je orožje delovalo samodejno, plovilo pa je očitno gladko manevriralo, vključno z navpičnim letom.

Po vedskih tekstih so bile skrivnosti letalske tehnologije Vimanas darilo inteligentnih nezemeljskih bitij, ki so obiskala starodavno Indijo. To napredno znanje je starodavnim Indijcem omogočilo izdelavo neverjetnih letečih strojev, že dolgo preden so izumili prvo sodobno letalo.

Neizpodbitni dokazi o teh nezemeljskih povezavah nas spodbujajo, da znova razmislimo o svojem dojemanju nezemeljskega življenja in morebitnem strahu pred njim. Zagotovo drži, da bi vključenost nezemljanov bistveno spodbudila našo tehnološko in duhovno evolucijo. To trdno prepričanje je kot odpiranje vrat prihodnosti, kjer naša povezava z nezemeljskimi entitetami postane katalizator za globoko preobrazbo!