Astronapoved

Horoskop za petek, 5. januarja

N. K.
5. 1. 2024, 05.32
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v tehtnici, ob 13.39 preide v škorpijona.

Profimedia
/

OVEN – Problem še kar traja, kar vam ne bo všeč. Vaš vtis ne bo najboljši, še posebno če gre za odnos z osebo, ki je povsem drugačna kot vi.

BIK – Razdražljivi boste in lahko se znajdete v pogovoru, ki ne bo vodil nikamor. Vsaj iskrenosti vam ne bodo mogli očitati, čeprav bodo iskali vaše napake.

DVOJČKA – Danes se boste znašli pred izzivom, zato se vas bo polotil manjši strah, ki vas bo oviral. Umaknil se bo sam od sebe, medtem pa se posvetite ljubezni.

RAK – Danes boste imeli možnost pokazati, česa ste sposobni. Končno ste dočakali svojih pet minut, zato nikar ne oklevajte, temveč stopite v akcijo.

LEV – Običajno se gibljete v ustaljenih okvirih, toda zdaj so vas zamikale spremembe. K obveznostim pristopate z večjim zagonom, kot je bilo pričakovati.

DEVICA – Danes boste z lahkoto opravili nekaj, kar je bilo dolgo v vaših mislih. Ostane vam še dovolj časa za čustvene zadeve, čeprav še vedno niste odločeni.

TEHTNICA – Nekdo vam pomeni več, kot si priznate. Zdaj je čas, da ta odnos premaknete z mrtve točke in nadaljujete bolj samozavestno ter z jasnimi cilji.

ŠKORPIJON – Prevzemite pobudo za stvari, ki jih počnete z veseljem. Ne potrebujete posrednikov, sami najbolje veste, kaj je za vas dobro in česa si ne želite.

STRELEC – Prepričani ste bili, da ste na pravi poti, zdaj pa vas nekdo usmerja drugače. Napeto bo tudi zato, ker ne znate počakati na pravo rešitev.

KOZOROG – Prijetni trenutki dneva vam utegnejo prinesti rešitve za dlje trajajoče zadeve, nad katerimi ste že skoraj obupali. Dan bo primeren za nadgradnjo.

VODNAR – Pred vami so uspehi, ki vas bodo prepričali o tem, da ravnate prav. Previdno v službi, saj vas nekdo ves čas opazuje in hkrati napačno ocenjuje.

RIBI – Primanjkuje vam zagona za delo, zato boste nad svojo storilnostjo nekoliko razočarani. Predvsem pa pazite, ker gre za nekaj ponavljajočih se napak.