Astronapoved

Horoskop za sredo, 3. januarja

N. K.
3. 1. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v devici, ob 1.47 preide v tehtnico.

Profimedia
/

OVEN – Pričakujte več druženja, a ne bo pretežko, saj veste, da se bo vse obrestovalo. Pohitite z urejanjem domačih zadev, sicer se vam obetajo zapleti.

BIK – Svoja razburkana čustva boste analizirali in spoznali do potankosti. Vsekakor si vzemite dovolj časa za pogovor z nekom, ki ima zelo podobne izkušnje.

DVOJČKA – Besede bodo neposredne, a boste zmedeni. Pogovorite se z nekom, ki se spozna na določene zadeve. Proti večeru se boste umirili v družbi prijateljev.

RAK – Prebujajo se vam dvomi, zato ne bi smeli tvegati. Ne dovolite, da bi vam usodo krojili drugi, in uprite se, dokler je še čas in dokler imate energijo.

LEV – Preden boste razširili skrivnost, se prepričajte, da je resnična. Zamere, ki bi nastale, bi bile dolgotrajne. S financami vam v prihodnje kaže dobro.

DEVICA – Danes se bo pojavilo nekaj novega in slutite, da je lahko za vas pomembno. Glede čustev nimate občutka, kdaj in kako naj bi storili naslednji korak.

TEHTNICA – Čeprav ste seznanjeni z malenkostmi, še vedno vidite veliko razlogov za in proti in prepogosto menjate svoje odločitve ter razpoloženje.

ŠKORPIJON – Dogovori se sklepajo zelo počasi, zato postajate vse bolj nestrpni. V družini bo napeto, tudi zaradi pravil, ki jih do zdaj ni bilo.

STRELEC – Na čustvenem področju se dogaja več, kot ste pričakovali. Premislite, ali bi odprli temo iz preteklosti, saj bi lahko sprožili nekaj nezadovoljstva.

KOZOROG – Obstaja veliko rešitev, vendar morate poiskati najprimernejšo. Bodite premišljeni in preudarni in kmalu se bo vse uredilo tako, kot je prav.

VODNAR – Odnos, ki vam je nekoč veliko pomenil, tokrat poteka v drugačnih okoliščinah, kar je za vas nekoliko obremenjujoče. Vsekakor zaupajte svoji intuiciji.

RIBI – Vaše misli bo prežemalo vprašanje, kako se izogniti napetostim, a se jim žal ne boste mogli izmakniti. Kljub temu si boste z lahkoto utirali pot.