Astronapoved

Horoskop za petek, 29. decembra

N. K.
29. 12. 2023, 05.15
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v raku, ob 1.23 preide v leva.

Profimedia
/

OVEN – Zdaj je čas za konkretne spremembe. Treba bo zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo izboljšale vaše življenje. Znali boste uživati v radostih.

BIK – Ugasnili boste svoje dvome in se posvetili načrtovanju prihodnosti. Ne boste več gledali nazaj, obrnili boste ploščo in spet boste zelo ponosni nase.

DVOJČKA – Čas je, da odprete novo poglavje v odnosu, ki vas že nekaj časa obremenjuje. Zvezde vas podpirajo, zato izkoristite priložnost, ki se vam ponuja.

RAK – Dogajale se vam bodo nenavadne stvari. Največ, kar lahko naredite, je, da zavzamete pozitivno stališče tudi takrat, ko so vsi okoli vas slabe volje.

LEV – Veliko pozitivne energije se vam obeta, saj ste pripravili odličen načrt. V ljubezni bodite iskreni, saj boste le tako lahko prebili led.

DEVICA – Na določene zadeve ne morete vplivati, preostane vam le, da se prilagodite in počakate na ugodnejši trenutek. Morda je čas, da vse skupaj odmislite.

TEHTNICA – Dovolj pogumni boste in pripravljeni poskusiti kaj vznemirljivega. Predlog prijatelja boste sprejeli, saj bo to prav tisto, kar si želite.

ŠKORPIJON – Čustva boste odrinili na stran, saj nagonsko čutite, kdaj ste prepirljivi. Vendar boste dovolj močni, da uredite stvari, ki vas že dolgo motijo.

STRELEC – Končno boste prejeli podporo, zlasti za večje podvige. Prav tako komaj čakate na ljubezenske novosti, saj imate občutek, da se vam nič ne dogaja.

KOZOROG – Dočakali boste svoj trenutek dneva, ki bo na splošno mineval v veselem vzdušju. Za piko na i si privoščite večerno zabavo, saj boste spogledljivi.

VODNAR – Vaša zadržanost je odveč. Ne bo vam pretežko zavrniti tega, kar vam ne ustreza, predvsem zato, ker ste naveličani rutine, ki se vleče iz dneva v dan.

RIBI – Dopoldne se bo izkazalo, da vse delate brez posebnih zastojev. Posebno energični boste v odnosu z nekom, ki ga zaradi močnega značaja občudujete.