Astrologija

Tedenski horoskop: Napočil je čas za letno bilanco in odgovore sebi

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
24. 12. 2023, 06.44
Deli članek:

Konec leta je čas za bilanco, torej da vsak zase v tišini srca odgovori na vprašanje, ali je bilo leto, ki odhaja, njegovo leto, in seveda če ni bilo odlično, kaj si želi, da bi bilo naslednje popolnejše oziroma prijetnejše.

AdobeStock
/

Ob koncu leta je tako ali drugače vse v harmoniji in pomembno je le, da najdemo v sebi motivacijo za prihodnje izzive. Pozitivne misli so nekaj čarobnega, a če se jih lahko hitro naučimo, je malo težja naloga, da jim tudi sledimo skozi proces rasti.

Dejstvo je, da ima življenje nešteto barv in odtenkov, in od nas je odvisno, kakšne barve bomo vnesli v svoj vsakdan. Res je, da včasih ne gre vse po načrtih, a po drugi strani je stara navada železna srajca, in morda je včasih dobro, da se zgodi kaj novega.

Čas je, da pri sebi izpostavite vrednote, ki naj bodo v ospredju naslednje leto, tako bo vaše življenje bolj izpolnjeno. Odkrijte svojo moč, svojo energijo in delite svoje znanje naprej, osebne meje pa zaščitite.

Oven

Ljubezen: Retrogradni Merkur vam bo popestril odnose v ljubezni in več poudarka bo treba nameniti zaupanju. Poiščite moč v sebi tako, da predelate nekaj iz preteklosti. Venera vam bo podarila magnetičnost in tako boste sledili svojim sanjam.

Denar: Glede na zvezdne namige vas bo spremljala tiha sreča, po drugi strani pa bo poučno. Pomembno bo, da sprejmete načrt; nekaj izzivov na delovnem mestu bo še pred vami, toda prejeli boste pohvalo. Čas prinaša paleto dobrih rešitev.

Zdravje: Kljub več obveznostim si boste morali vzeti čas zase. Zdravilno bo delovala glasba, tudi ples in pogovori. Okrepiti boste morali zaupanje in najti zadovoljstvo v sebi. Rdeča nit bodo odnosi; družili se boste z ljudmi, ki jim boste zaupali.

Bik

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ponudil nekaj dobrih iztočnic za pogovor in izmenjavo mnenj. Koristne učinke bo imelo delo na sebi, kajti s tem boste okrepili lastno ustvarjalnost in pridobili ideje, kako polepšati svoj dom. Zaupanje bo izpostavljeno v torek.

Denar: Na delovnem mestu se boste znali postaviti zase in to bo teden novih načrtov in bilanc. Počasi se daleč pride in iz lastne preteklosti boste morali izluščiti zrno modrosti. Po temeljitem razmisleku boste znali narediti korak naprej in ponosni boste nase.

Zdravje: Narava vam bo v osnovi podarila svežo energijo in čas bo namenjen odločitvam. Konec tedna bo nekaj več dinamike in interakcije v pogovorih. Pridobili boste informacije, ki vam bodo v pomoč, in sledili boste glasu srca. Štele bodo pozitivne misli.

Dvojčka

Ljubezen: Teden bo pester tako v besednem kot družabnem življenju. Uveljavljali boste svojo pravico do svobode. Konec tedna najdete v sebi moč in tako naredite korak naprej v osebni rasti. Brezpogojna ljubezen vam bo podarila notranjo moč.

Denar: Rdeča nit bodo odnosi in slediti boste morali svojim občutkom. Retrogradni Merkur bo prinesel ugodne rešitve in temeljito boste razmislili o tistem, kar vam daje spodbudo. Ko boste sešteli pluse in minuse, boste upravičeno ponosni nase in na svoje dosežke.

Zdravje: Vaši nasveti bodo dragoceni in to bo čas plodnih spoznanj. V pomoč vam bodo meditacija, poslušanje glasbe, narava in zapisovanje občutkov. Odločitve življenja bodo modre in preudarne; imeli boste mnogo dobrih idej za druge ljudi.

Rak

Ljubezen: Romantična energija vam bo tako v pomoč kot opomin. Pomembno bo, da si vzamete čas za ravnovesje. Podpora srčnega izvoljenca bo dobrodošla, seveda pa bo tudi nekaj pikantnosti, da bo bolj zabavno. Ključna beseda tedna bo varnost.

Denar: Vaši nasveti bodo zelo dragoceni, veliko bo štela preudarnost. Seveda bo na delovnem mestu več sodelovanja in pri tem vam bo v pomoč intuicija. Denarno se bodo zadeve obrnile v vašo korist in Venera bo tista, ki vam bo pri tem pomagala.

Zdravje: Pozitivne misli vam bodo prišle prav in tako boste spoznali, kaj morate pri sebi še spremeniti. Preteklost bo vir navdiha in osebne motivacije, slediti boste morali svojim sanjam. V prostem času se boste izrazili skozi prizmo duhovnih znanj.

Lev

Ljubezen: Svoje mnenje boste povedali odločno in ključno bo, da boste znali slišati. To lahko dosežete predvsem tako, da v sebi vzbudite ljubezen in radost. V tem tednu vas bo obiskala vila brezpogojne ljubezni in vam podarila zaupanje, preudarnost in srčnost.

Denar: Na delovnem mestu boste blesteli in retrogradni Merkur vam bo naklonjen, kajti preteklost vam bo v navdih. Jasno je, da se boste znali postaviti zase, tudi glede tistega, kar vas bremeni. Glede denarja ne bo sprememb ali nihanja, še več, naredili boste korak naprej.

Zdravje: Globoko v sebi boste našli ravnovesje in skladnost. Stvari se bodo razpletle po pričakovani poti in ne boste potrebovali veliko odmora. Komunikacija bo ključ do rešitve. Za telesno zdravje pa uživajte naravne vitamine. 

Devica

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo namenil zelo zanimive in poučne namige. Zadeve se bodo v celoti obrnile v vašo korist in tako boste občutili zadovoljstvo. Venera vam bo podarila plodno energijo; sledili boste svojim vrednotam in romantiki.

Denar: Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist in pridobili boste nekaj koristnih informacij. Na delovnem mestu bo sproščeno, a kljub vsemu bo štela preudarnost. Pogovor z osebo, ki ji zaupate, vam bo v osebno pomoč in vam bo vrnil nasmeh na obraz.

Zdravje: Zazrli se boste vase in sešteli pluse in minuse. Morda nimate vsega, kar bi si želeli, in vendarle je pred vami čas, v katerem si lahko kaj uresničite. Sprostile vas bodo aktivnosti na prostem. Mars vam bo dal namige za dobro počutje. Rdeča barva vam prinaša srečo.

Tehtnica

Ljubezen: Če boste sledili svojim občutkom, boste na svoja dejanja in besede ponosni. Srčni izvoljenec vam bo jasno povedal svoja stališča in začelo se bo prilagajanje. V ospredju bo romantika, odlično se boste počutili doma, v krogu družine, ali na skupnih sprehodih.

Denar: Iz preteklosti bi morali izluščili neko modrost in jo zdaj upoštevati. Kljub več obveznostim boste v tem tednu znali uživati in najti neko ravnovesje. Pridobili boste tudi namige, čemu naj bi dali prednost in kaj boste morali sprejeti kot izziv.

Zdravje: Čas v sebi skriva nekakšno popolnost; navdih boste našli v svojem srcu. Bodite pozorni na barvo starega zlata; ta teden simbolizira vir vašega upanja in poguma. Obiskala vas bo vila dobrega počutja in tako se bodo zadeve obrnile v vašo korist.

Škorpijon

Ljubezen: Vaše energije bodo očarljive in tako boste pridobili tisto, kar si želite. Pomembno bo, da boste delali na odnosu in sprejeli nekaj namigov. V tem tednu se bodo vrstili preobrati in tako boste napredovali.

Denar: Pridobili boste zanimive informacije, ki vam bodo v pomoč na delovnem mestu. Odprle se vam bodo nove poti in s svojimi namigi boste blesteli ves teden. Petek bo ugoden dan za nakupovanje, nakazano je, da boste pri tem spretni in domiselni.

Zdravje: Mars vam bo podaril močno duhovno energijo in zanimive iztočnice za osebno rast. Skozi omejitve boste našli priložnost. Lepe besede pa bodo ključ do srca. Svojo notranjo energijo boste najlažje polepšali z upanjem, harmonijo in romantičnimi doživetji.

Strelec

Ljubezen: Teden v sebi skriva velike priložnosti za pogovor in v ospredju bodo dobre želje. Morda boste tudi malo pikri, a iskren pogovor bo prinesel ravnovesje in skladnost. Prihaja več novih informacij in dejstvo je, da se vam bo delo na sebi obrestovalo.

Denar: Kolo usode vam bo na tem področju naklonjeno. Ne pozabite na osebne meje; niso za okras, temveč dobro izhodišče za osebno rast. Imeli boste mnogo obveznosti in kljub temu si boste vzeli čas zase. Spoznali boste svojo pravo moč, ki izhaja iz vrednot.

Zdravje: Ravnovesje, po katerem boste tako hrepeneli, pridobite s tem, da se osvobodite in umirite. Seveda boste morali odkriti svoje sanje, to bo pot do osebne sreče in zadovoljstva. Pri zapisovanju svojih občutkov boste spoznali, kaj lahko spremenite.

Kozorog

Ljubezen: Rdeča nit bo povezanost, ki se bo v tem tednu nadgrajevala. Pridobiti boste morali tudi prave informacije. Romantična energija vam bo ogrela srce in čas bo za harmonične pogovore. Sledite svojim občutkom.

Denar: Odgovornost se vam bo obrestovala tako na delovnem mestu kot pri denarju in glede na zvezdne namige boste nagrajeni. Izkušnje so sestavni del življenja in v zadnjem tednu leta se boste morali tudi sami sprostiti ter bolj uživati. Dobro se z dobrim povrne.

Zdravje: Pridobili boste zanimive informacije, ki vas bodo motivirale. Prav gotovo boste v tišini srca našli navdih za naprej. Sprostili se boste ob dobri hrani in neki nagradi, ki prihaja. Rdeča nit bodo odnosi, tu boste odkrili, kaj si želite. Barva tedna bo modra.

Vodnar

Ljubezen: Naredili boste načrt in presenetili srčnega izvoljenca. Pridobili boste tudi informacije, kako narediti korak naprej, in podprla vas bo Venera. Pogovori prinašajo ravnovesje in tudi neko dinamiko. Ta teden lažjih poti in bližnjic ne bo, bodo pa dogovori.

Denar: Uran vam bo podaril namig in tako se bodo uspehi nadaljevali. Pridobili boste tudi več odgovornosti in zadevam boste kos v celoti. Informacije boste uspešno delili naprej in dejstvo je, da se boste odlično počutili prav med ljudmi in v družbi.

Zdravje: Zadeve se bodo odvijale v pričakovani smeri. Vzemite si čas za kreativnost. Pomembno bo, da opustite nekaj iz preteklosti, tako boste lahko zasijali v popolnosti. V osebno pomoč vam bodo duhovna znanja. Slediti boste morali glasu svojega srca.

Ribi

Ljubezen: Glede na zvezdne namige boste imeli stroga stališča, a tudi več rešitev. Ne pozabite na notranjo moč in povezanost z drugimi, tako boste lažje uvideli, kaj morate spremeniti in kaj je bolje sprejeti. Srčni izvoljenec bo pripomogel k ravnovesju.

Denar: Kolo usode vam bo v tem tednu naklonjeno in stvari bodo potekale po načrtih. Še več, okrepila se vam bo samozavest in tako bodo vaše poteze napredne. Nova spoznanja in plodna energija bodo zmagovalna kombinacija.

Zdravje: Pozitivne misli vam bodo v oporo. Če boste združili svoje znanje in moč, se lahko vse razplete po pričakovanjih. Kot kaže, bo modro, da se izrazite skozi pisano besedo in glasbo. V svoje življenje boste privabljali zanimive ljudi.