Astronapoved

Horoskop za soboto, 23. decembra

N. K.
23. 12. 2023, 06.33
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v biku.

Profimedia
/

OVEN – Pokazali boste jeklene živce, predvsem v kočljivih trenutkih. Pomembno bo le, da nihče ne povzdiguje glasu, kar vas edino utegne spraviti iz tira.

BIK – Vedno, ko boste želeli biti neposredni, se vprašajte, ali bo sogovornik to prenesel brez posledic, da ne bipovzročili nepotrebnih zamer.

DVOJČKA – Ne morete se sprostiti, nekaj vas žene, da si zastavljate vedno več, da se nenehno premikate. Partner vas bo morda presenetil z nekim vprašanjem.

RAK – Vaše misli bodo malce begale sem ter tja. Vaše razpoloženje bo nihalo iz trenutka v trenutek. Na trenutkepa boste tudi nasmejani in malce evforični.

LEV – Izjemno optimistični boste, kar se bo odražalo tudi v partnerskem odnosu. Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko spoštujeta oba brez pomislekov.

DEVICA – Danes je vendar vikend, zato nikar preveč ne razmišljajte o poslovnih in finančnih zadevah. Pojdite na svež zrak, zadihajte svobodo in se sprostite.

TEHTNICA – Zavedati se boste začeli, da vam v resnici čisto nič ne manjka, zato boste večino časa nasmejani in dobre volje. Tudi partner vam bo zelo naklonjen.

ŠKORPIJON – Vse se spreminja zelo hitro. Odklonite neko druženje oziroma sodelovanje. Morda vas bodo poskusili prepričati prav v trenutku, ko boste najbolj utrujeni.

STRELEC – Še malce potrpite in ne bodite neučakani, saj bi vas lahko nekdo brez potrebe čisto narobe razumel. Premikajte se z manjšimi, vendar trdnimi koraki.

KOZOROG – Veliko se boste ukvarjali z družino, ki vam zadnje čase pomeni vse. Veseli boste. Ves dan si boste želeli nečesa prijetnega, zvečer boste to tudi dobili.

VODNAR – Vaše obnašanje bo nekoliko podobno vetru, ampak tistemu nežnemu, ki zapiha le občasno. Danes se boste težko sprostili v večji družbi.

RIBI – Nenavadno resni boste v pričakovanju novic. A vse se bo razpletlo dobro, čeprav z zamudo. Vseeno potrebujete veliko časa, da si priznate pomoto.