Astronapoved

Horoskop za petek, 22. decembra

N. K.
22. 12. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v strelcu, ob 3.27 preide v kozoroga, Luna je v ovnu, ob 3.50 preide v bika.

Profimedia
/

OVEN – Nihče vam ne more pomagati, če se sami ne boste odločili za spremembe. Življenje vam bo ponudilo zanimive preobrate, ob katerih boste znova zaživeli.

BIK – Na nedavne odločitve boste upravičeno ponosni. Končuje se težje obdobje, zato odprite svoje srce in poglejte na življenje še s kakšne druge plati.

DVOJČKA – Druženje z družinskimi člani bo naporno, saj ne morete slediti vsem njihovim muham. Želeli se boste samostojno odločati, česar vam ne bodo dovolili.

RAK – Vse ima svojo ceno, kar boste danes občutili. Na žalost pa bo vse skupaj povezano s čustvenim področjem, kjer boste morali sami poiskati odgovore.

LEV – Vse pomembne pogovore opravite v dopoldanskih urah, saj boste popoldne nemirni. Prisluhnite osebi, ki je že nekaj časa v vaši bližini in vas spoštuje.

DEVICA – Narediti bo treba osebno bilanco in se usmeriti v pomembna opravila, ki bodo od vas zahtevala prilagajanje. Bodite iskreni in bo vse, kot mora biti.

TEHTNICA – Ne obremenjujte se z nepotrebnim. Ko bo vse skupaj mimo, se boste vsemu skupaj celo nasmejali. Pazite, komu zaupate, saj nekdo ni najbolj zanesljiv.

ŠKORPIJON – Na finančnem področju si vsekakor poskusite izboriti svoje, posebno če ste delali več, kot je bilo predvideno, sicer se vas bo lotilo nezadovoljstvo.

STRELEC – Jutro bo prijetno in polno vznemirljivih načrtov. Nekoliko težje bo popoldne, ko ne bo vse tako, kot ste si zamislili. Razmislite o svojih občutkih.

KOZOROG – Odprle se vam bodo nove možnosti, na katere ste dolgo čakali. Začutili boste, da je čas pravi, da naredite korak naprej in se ne ozirate na nikogar.

VODNAR – Navdušeni boste nad energijo v službi. Pazite, da ne boste povedali preveč podrobnosti, saj bi vam to v prihodnosti lahko povzročilo velike zaplete.

RIBI – Točno veste, kaj potrebujete, zato se nikomur ne podrejajte. To velja še posebej v ljubezenskih odnosih, saj nekdo do vas že nekaj časa ni spoštljiv.