Astro

Horoskop za sredo, 20. decembra

N. K.
20. 12. 2023, 05.25
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v ovnu.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Določene zadeve se počasi zaključujejo ali pa boste vi pod njimi potegnili črto. Obkroženi boste s spletkami in prepiri, kar vas pripravilo do umika.

BIK – Kar je na videz nedosegljivo, se vam bo zdelo najboljše, a ohranite svoje dostojanstvo. Tokrat se iz situacije ne boste izmuznili le z nasmehom.

DVOJČKA – Vaši bližnji se ne strinjajo z vašim načinom. Premislite, kako bi lahko popravili vtis, ki ste ga ustvarili, in začnite s sproščeno komunikacijo.

RAK – Danes se nekaj ponavlja in bi se morali popoldne ali vsaj proti večeru odločiti za spremembe, ki bi izboljšale vaš osebni položaj in tudi počutje.

LEV – Polni energije boste z lahkoto pluli skozi dan. Uspevalo vam bo skoraj vse, zato si boste privoščili tudi nekaj užitka in dolg klepet s prijateljem.

DEVICA – Znova boste našli izgubljeni smisel. Harmonija vam bo pomagala, da se boste izognili slabemu počutju in splošni napetosti ter sijali od zadovoljstva.

TEHTNICA – Položaj planetov vam napoveduje manjše konflikte. Popoldne se vam bodo pojavile celo težave z zbranostjo in vaša motivacija ne bo prav dobra.

ŠKORPIJON – Danes ne boste niti za sekundo razmišljali o preteklosti. Energija dne vas bo poživila, vam vrnila nasmeh in optimizem. Povsod boste zelo dejavni. 

STRELEC – Obiskala vas bo kreativnost in vam nakazala smer napredka. Sledili boste svoji intuiciji in nekoga zagovarjali, a v tem ne pretiravajte.

KOZOROG – Vaš ritem se bo stopnjeval iz ure v uro. Če imate možnost, si izborite nekaj časa zase. Veliko vam bodo pomenile iskrene besede dobrega prijatelja.

VODNAR – Ne dovolite, da bi se okoli zadeve, ki ste jo pomotoma naredili, dvignilo preveč prahu. Poskusite najti skupen jezik in se vsaj malce prilagodite.

RIBI – Zelo naporno bo danes, zato vztrajnost in potrpežljivost ne bosta odveč. Na čustvenem področju boste morali pokazati precej zrelosti.