Astro napoved

Horoskop za ponedeljek, 18. december

N. K.
18. 12. 2023, 05.30
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v ribah.

Profimedia
/

OVEN – Danes boste nadvse redoljubni. V službi boste delo vzeli zelo resno, nad čemer bodo navdušeni tudi sodelavci. Vzemite pa si več časa za druženje.

BIK – Čutite, da prihaja vaš čas. Hitreje se boste lotili zadeve, ki ste jo čakali ali prelagali. Vzemite si več prostega časa, da vas delo ne posrka vase.

DVOJČKA – Pustite danes obveznosti, ki vam kradejo čas in vas obremenjujejo. Nikar se ne ozirajte na opazke prijatelja, ki se bo trudil najti vaše napake.

RAK – Dan bo čisto po vašem okusu. Delo boste opravljali z veseljem, disciplinirani boste tudi z denarjem. Pazite le, da ne boste prezahtevni do partnerja.

LEV – Obeta se vam sodelovanje, ki bo obrodilo sadove še posebej pri tistih, ki imate občutek, da se sicer težave kar lepijo na vas. Ne pozabite na partnerja.

DEVICA – Pojasnite svoje mnenje, ne odlašajte, saj si boste tako priskrbeli možnosti za napredek. Dobri stiki s prijatelji omogočajo razplet določenih zadev.

TEHTNICA – Nekaj boste sprejeli z navdušenjem, ker imate občutek, da je čas, da dobite, kar si zaslužite. Nikar pa ne ostanite v preteklosti, zaživite sedanjost.

ŠKORPIJON – Pričakujete nekaj odgovorov, da si povrnete samozavest in si poiščete kaj novega. Prijetno srečanje vas bo dodatno napolnilo s pozitivno energijo.

STRELEC – Današnje novice vas bodo razveselile in vam dale novo upanje in zagon. A nič se ne bo zgodilo kar tako, po naključju, če se sami ne boste zganili.

KOZOROG – Popoldne boste malce razburjeni, kar bo tudi vzrok konfliktov. Nekoliko se brzdajte pri pogovorih s partnerjem, saj ni on kriv za vaše počutje.

VODNAR – Preveč intenzivno razmišljate o nečem, namesto da bi se premaknili korak naprej. Ne boste razkrili svojih namenov, saj še niste prepričani vanje.

RIBI – Vztrajali boste pri svojem, pa čeprav ne boste povsem prepričani, da imate prav. Najbolje bi bilo, da bi še enkrat premislili o vsem skupaj.