Astronapoved

Horoskop za četrtek, 14. decembra

N. K.
14. 12. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v kozorogu.

Profimedia
/

OVEN – Danes bodo najpomembnejši odnosi. Na trenutke se vam bo zdelo, da se ljudje le bahajo in s tem spravljajo druge v stres. Poskušajte ostati mirni.

BIK – Izkoristite priložnost, ki se morda ne bo več ponovila. Danes boste brez razloga zelo ljubosumni. Želeli si boste dolgih pogovorov s partnerjem.

DVOJČKA – Na delovnem mestu se boste danes znašli pred novimi preizkušnjami, ki vas bodo razveselile, saj boste z njimi pridobili ogromno novega znanja.

RAK – Premišljujete o možnosti potovanja ali izleta. Imeli boste zadnjo besedo, čeprav vas vse skupaj tudi malo obremenjuje.

LEV – Le malokdo se vam bo upal postaviti po robu, saj boste izžarevali energijo, ki se je bo marsikdo ustrašil. Vseeno nikar ne pozabite na prijaznost.

DEVICA – Pazite, da ne bo na dan prišlo nekaj, kar naj bi še ohranili kot skrivnost. Najdite zlato sredino, saj vam planeti napovedujejo spontane rešitve.

TEHTNICA – Na poslovnem področju so možne novosti, zaradi katerih bi morali ostati zbrani. Bodite čim bolj natančni, s prijateljem pa bolj prilagodljivi.

ŠKORPIJON – Vztrajno zavračate nekaj, kar bi vam lahko prav kmalu še kako koristilo. Če boste vsaj za hip popustili zavore, vam bo veliko lažje.

STRELEC – Pri delu se obeta nekaj manjših zamud, toda nikar ne sklepajte negativno. Obremenjujete se zaradi malenkosti; čim prej prekinite ta začarani krog.

KOZOROG – Dan bo poln prevelikih pričakovanj. Poskusite biti čim bolj realni, da ne boste zabredli v sanjarjenje. Nekdo bo od vas zahteval hitro odločitev.

VODNAR – Pomembna zgodba se bo končala še hitreje, kot ste upali. Vmes pa poskrbite še za praktične opravke in se pozanimajte tudi glede odnosa, ki vas obremenjuje.

RIBI – V določeni poziciji niste med močnejšimi, toda imate čas, da se odločite. Vsekakor se poskusite spomniti nečesa, kar vas je pred kratkim rešilo.