Astronapoved

Horoskop za sredo, 13. decembra

N. K.
13. 12. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v strelcu, ob 16.31 preide v kozoroga.

Profimedia
/

OVEN – Poskusite okrepiti svoj optimizem. Srečo imate lahko predvsem na finančnem področju. V odnosu z ljubljeno osebo pa bodite raje nekoliko previdni.

BIK – Zdelo se bo, da so presenečenja rešitev. Vaši načrti se bodo ves čas spreminjali, posebno dobri pa bodo odnosi s tistimi, ki slutijo vaše želje.

DVOJČKA – Pred vami je dan, poln neodločnosti na zasebnem področju. Ne boste namreč povsem vedeli, česa si želite, zato o dogajanju temeljito premislite.

RAK – Ugaja vam, da ni pritiskov, ki ste jih bili vajeni v preteklosti. Poskrbite za boljšo organizacijo prostega časa, saj je čas za druženja idealen.

LEV – Danes boste med najbolj navdušenimi. Z denarjem pa vsekakor delujte pazljivo. Ne pustite se prepričati o nečem, česar v resnici ne potrebujete.

DEVICA – Dan, ki je pred vami, bo poln nepremišljenih dejanj, za katera utegnete plačati visoko ceno, če ne boste vsake zadeve temeljito pretehtali.

TEHTNICA – Danes se lahko rešite iz zadrege, vendar samo s popolno iskrenostjo. Tokrat boste na vse skupaj gledali z drugačnimi, bolj veselimi očmi.

ŠKORPIJON – Nekaj vas bo presenetilo. Kar padlo bo z neba, a ne boste vedeli, kako in kdaj se odzvati. Počakajte malo, stvari se bodo umirile same od sebe.

STRELEC – Prijeten dan zanimivih pogovorov, ko boste lahko slišali marsikaj koristnega, je pred vami. Hrepenite po dinamičnih in vznemirljivih dogodkih.

KOZOROG – Spet se malce sprenevedate, čeprav poznate resnico. V domačem okolju se ne počutite najbolje, morda zato, ker vas radi kritizirajo.

VODNAR – Vsi se borijo po svojih močeh, začnite se tudi vi, vsaj pri delu, saj ste si zadali prevelik zalogaj ali pa ste ob zahtevnih nalogah zaspali.

RIBI – Težko boste govorili o nečem, kar vam je še vedno izjemno pri srcu. Morda ne zaupate osebi, ki vas je zavrnila, ali pa ste sami negotovi.