Astro

Tedenski horoskop: Zdaj je idealen čas, da se povežemo z drugimi ljudmi

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
11. 12. 2023, 20.35
Posodobljeno: 11. 12. 2023, 20.45
Deli članek:

Ljudje se lahko učimo skozi opazovanje drugih ali ob lastnih izkušnjah oziroma s tem, da sledimo sebi.

AdobeStock
Fotografija je simbolična.

Na tem svetu je vsak unikat, a v skupinski dinamiki lahko spozna, kam naj bi vlagal svojo energijo in kaj spremenil. Zelo nekulturno pa je s prstom kazati na druge in iskati izgovore v vsem okoli sebe.

Predstavljajte si, da so vaše besede kot reka, in vaša svobodna volja je, kako boste skrbeli zanjo, boste vanjo metali smeti ali jo ohranjali bistro in lepo. To je iztočnica za osebno rast, ki se izraža tudi v partnerskem odnosu, družini, skupnosti, v kateri bivamo, in na splošno med ljudmi.

Zaupal bi vam zgodbo. Ko sem se nekoč peljal z vlakom, je bila neka gospa precej nemirna, saj se je spraševala, ali bo vlak, na katerega naj bi prestopili na naslednji postaji, počakal. Večkrat je izrazila skrb, da ga bomo zaradi zastojev zamudili, in drugi potniki so jo pomirili, češ da se bo že našla rešitev. Ko smo na vlak še pravočasno prestopili in se tega veselili, pa se je gospa zavzela še za druge potnike, ki so zamujali, in po njeni zaslugi jih je vlak počakal.

Nauk zgodbe je, da velja misliti tudi na druge, saj se nam to dobro povrne, in december je čas, da se z drugimi povežemo.

Oven
Ljubezen: Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in se po temeljitem premisleku pogovoriti. Stvari bo začinila Venera, ki bo sicer poudarila odgovornost, a prinesla tudi preobrate. Odprla se vam bodo nova vprašanja in čas bo za povezovanje v odnosu.
Denar: Če boste opravili ustrezno analizo, boste ponosni nase. Aktivnosti na delovnem mestu se bodo nadaljevale; čas bo namenjen novim idejam in raziskovanju. Pomembno je, da v sebi najdete dodatno energijo, ki vam bo v pomoč.
Zdravje: Vzeti si boste morali čas zase in uživati v vsem, kar vam bo podarjeno. Odprle se vam bodo plodne povezave in sledili boste notranjim smerokazom. Odgovornost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja in ključ do uspeha bodo pogovori.

Bik
Ljubezen: Zrno modrosti bo ta teden kot zlato, kajti svoje misli boste morali izraziti preudarno. Venera vam bo predstavila širšo sliko in preobrati se bodo vrstili eden za drugim. Romantične preobrate pričakujte predvsem v začetku tedna. Sledite glasu srca.
Denar: Odprle se vam bodo nove poti, a boste morali opraviti neko osebno analizo. Merkur vas bo podučil, kaj morate spremeniti in katere vrednote naj bodo v ospredju na delovnem mestu. Glede denarja boste zadovoljni, spremljali vas bosta plodnost in ustvarjalnost.
Zdravje: Zelena barva bo vir notranje moči in volje. Ta teden se boste umirili in na vse pogledali z drugega zornega kota. Glede na zvezdne namige boste nizali uspeh za uspehom ter sledili svojim sanjam. Ključno bo, da svoje občutke nekako zabeležite.

Dvojčka
Ljubezen: Hrepeneli boste po tem, da vas srčni izvoljenec opazi, in to se bo tudi zgodilo. Preobrati se bodo kar vrstili in to bo dokaz, kako prijeten je lahko vajin odnos. Res pa je, da ne bo vse po vaši volji, in Venera vas bo učila prijetnih besed in diplomacije.
Denar: Modro bo, da naredite načrt in upoštevate nekaj dobrih namigov ljudi, ki jim zaupate. Dinamično bo in seveda se boste morali nekoliko prilagoditi. Na srečo boste znali spretno vijugati med obveznostmi in se po potrebi pogovoriti.
Zdravje: Mars vam bo prinesel nova znanja in več raziskovanja. Svetlo vijoličasta barva vam povrnila energijo in dodala nekaj drznosti. V pogovoru boste spoznali, na kaj ste lahko ponosni in kaj naj bi še spremenili.

Rak
Ljubezen: Romantična energija vam bo dala krila in bo vir zanimivih spoznanj. Dovoliti si boste morali slediti sebi, pri tem pa ne spreglejte, kar vam sporoča srčni izvoljenec. Doma boste imeli veliko dela.
Denar: Spremljala vas bo sreča, res pa je, da boste morali sprejeti pomoč sodelavcev in se pogovoriti o tistem, kar vas bremeni. Na delovnem mestu se vam bo do konca tedna izpolnila neka srčna želja.
Zdravje: Poglobili se boste v svet duhovnih naukov in našli nekaj dobrih iztočnic za osebno rast. V ospredju bodo pozitivne misli in lepe želje, ki bodo navdihnile tako vas kot vašo okolico. Na drugi strani bo treba opraviti tako imenovano osebno bilanco in sešteti pluse in minuse.

Lev
Ljubezen: Venera vam bo podarila notranjo moč in tako boste zasijali s talenti, ki so vam dani. Poglobili se boste v znanja, ki so vam v ponos. Po drugi strani se boste učili prilagajanja. Srčni izvoljenec vam bo do srede sledil, potem se bo zgodba obrnila.
Denar: Odprle se vam bodo nove poti, a vedite, da ni vse zlato, kar se sveti. Merkur vas bo jasno opozoril na izzive in spremembe bodo zahtevale odgovornost in motivacijo. Proces napredovanja pa bo zahteval pogovor in iskanje rešitev.
Zdravje: Sprejmite odgovornost in opravite pregled življenjskega sloga. Preprosto si boste morali vzeti čas zase in za tisto, kar vas polni z energijo. Če boste drugim izrazili lepe želje in bodo prišle iz srca, bo to dobro tudi za vas.

Devica
Ljubezen: Odločitve, ki jih boste sprejeli ta teden, bodo pravi blagoslov za odnos. Venera vam bo pričarala čarobnost občutkov in čutenja, tako boste naredili korak naprej. V ospredju bo brezpogojna ljubezen, ki jo boste ljubljeni osebi znali pokazati.
Denar: Na delovnem mestu boste morali reči bobu bob. Tako boste ugotovili, kaj ima prednost in katere priložnosti so pomembne za delovno dinamiko. Iz zvezdnih namigov je razbrati, da boste lahko končno uredili podrobnosti, za katere prej ni bilo časa.
Zdravje: Rdeča barva bo okrepila vašo pozitivno energijo. Po temeljitem razmisleku boste povedali svoje mnenje in tako naredili korak naprej. V prostem času svoje misli usmerite v izrazno umetnost ali glasbo.

Tehtnica
Ljubezen: Čustveno povezovanje vas bo razveselilo. Dogodki se bodo odvijali v pravem zaporedju, kar bo izraz dobrega odnosa. Določene malenkosti bo treba še spremeniti, a počasi se daleč pride.
Denar: Odkrili boste, kam morate vlagati energijo, in to se vam bo obrestovalo. Mars vam bo namenil finančno spodbudo in hkrati nekaj tveganja, podobno bo gugalnici: denar prihaja in odhaja. V osebno pomoč vam bo pogovor.
Zdravje: Če boste prebirali lepe novice, boste v sebi našli mir in ustvarili blaginjo. Res pa je, da bodo odnosi v marsičem poučni. Dovolite si napredek in sledite svojim sanjam, to vam bo prineslo čarobne preobrate.

Škorpijon
Ljubezen: Po eni strani boste občutili srečo, po drugi strani pa nemir. Za dober odnos se boste morali pogovoriti in najti ravnovesje. Venera vam bo ponudila nekaj dobrih preobratov in romantike. Modro bo, da sledite glasu srca.
Denar: Prijetne besede se vam bodo na delovnem mestu obrestovale. Zgodili se bodo preobrati, ki vas bodo razveselili, in to bo tudi čas pridobivanja zanimivih in poučnih informacij. Po temeljiti bilanci boste upravičeno ponosni nase.
Zdravje: Vzeti si boste morali čas za svoje konjičke. Intuicija vam bo v pomoč. Venera vam bo pomagala do boljšega počutja in notranjega miru. Skozi pogovor z ljudmi, ki jim zaupate, se boste morali odločiti, kaj sodi v ospredje.

Strelec
Ljubezen: Ta teden se bosta tako rekoč cedila med in mleko. Srčni izvoljenec vam bo sicer nastavil ogledalo, a to bo poučno in spodbudno. V ljubezni se bo pretakala zdravilna energija, in tudi če se zgodi kaj novega, bo harmonično.
Denar: Zlata barva bo navdih za ugodne rešitve in vir motivacije. Iz vsake zgodbe boste znali sprejeti nauk in odprti boste za novosti. A morate kljub temu dobro razmisliti, kaj ima prednost. Pri denarju bo nekaj nihanja.
Zdravje: Pozitivne misli vam bodo pomagale razširiti obzorja. Napredek prihaja skozi pogovor in zapisovanje občutkov. V vaše življenje bodo vstopili ljudje, ki bodo polepšali vaš vsakdan. Čas prinaša zanimive preobrate in paleto novosti.

Kozorog
Ljubezen: Sprejeli boste plodno sodelovanje in skozi odnos napredovali. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in se osvoboditi tistega, kar vas moti. Odkrili boste moč besed in spoznali prave vrednote. Venera vam bo prinesla magnetične preobrate.
Denar: Pozitivna naravnanost vam bo v pomoč pri izpolnjevanju delovnih obveznosti. Zadeve se bodo odvijale v pričakovani smeri, motivirani boste. Nekaj nestalnosti bo na denarnem področju, a to sprejmite kot izziv.
Zdravje: Modro bo, da se poglobite v svet čustev in pričakovanj. Tako boste v sebi naredili prostor za nova spoznanja namesto starih prepričanj. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava, aktivnosti na prostem. Sledite glasu srca.

Vodnar
Ljubezen: Čeprav boste vneto zagovarjali lastno resnico, se vam bo v ljubezni bolj obrestovala svobodomiselnost. Iskali boste neke rešitve in srčni izvoljenec vam bo v torek in sredo ponudil podporo. Dobro bo učinkovalo zapisovanje občutkov.
Denar: Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist in lahko boste ponosni na svoje dosežke. Po drugi strani boste morali opraviti analizo in predelati določene omejitve. To bo dobra spodbuda, da se umirite in ugotovite, kje je za vas fokus in kaj lahko nekoliko počaka.
Zdravje: Komunikacija bo ta teden sol in aroma življenja. Saturn vam bo namignil nekaj plodnih usmeritev in tako boste lažje nekaj zaključili. Kreativna energija vam bo pomagala do notranje modrosti, sledili bodo preudarni koraki.

Ribi
Ljubezen: Venera vam bo podarila dobre iztočnice za rast, v ljubezni bo zanimivo. Čas je, da naredite korak naprej in iskreno poveste svoje mnenje. Zgodili se bodo preobrati, ki vam bodo dali novega poguma in vam pričarali nasmeh na obraz.
Denar: Ta teden se bodo zadeve odvijale v vašo korist in sledili boste svoji osebni viziji. V vaše življenje bodo prihajali ljudje z dobrimi željami in spodbudo za uspeh. A boste morali svoje želje do konca tedna izraziti jasneje.
Zdravje: Če boste znali predelati nekaj iz preteklosti, vas bo spremljala sreča in prihajajo rešitve. Modro bo, da sledite sebi in sprejmete nauke, ki so vezani na duhovna znanja. Ta čas ima v sebi nekaj čarobnega, a v to je treba tudi verjeti.