Astronapoved

Horoskop za petek, 8. decembra

N.K.
8. 12. 2023, 06.02
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v tehtnici.

Profimedia
/

OVEN – Dobro se boste počutili s tistimi, ki razmišljajo podobno kot vi. Vsekakor si lahko obetate uspeh na poslovnem področju, v ljubezni pa harmonijo.

BIK – Nekaj pomembnega boste izvedeli pozno, kar vas bo spravilo v slabo voljo. Pokazati bi morali svojo odločnost in pogum. Potem vam bo veliko lažje.

DVOJČKA – Veliko nepredvidljivega se bo dogajalo, posebno na čustvenem področju. Edina slaba stran današnjega dne bodo odnosi, kar vas bo malce žalostilo.

RAK – Na poslovnem področju boste dovolj zagnani, da opravite vse, kar so vam naložili. Večer se začenja z druženjem, ki vam bo odprlo zanimive vidike.

LEV – Počutili se boste nezadovoljne, a vam primanjkuje le prave taktike in načrtov. Ne zapirajte se preveč vase, saj se vam lahko to maščuje.

DEVICA – V prijetni družbi boste, pogovor bo potekal brez konfliktov, kar vas bo razveselilo. Notranji občutek vas bo tokrat vodil pravilno.

TEHTNICA – Ne morete razumeti osebe, ki je trmasta in noče slišati drugih mnenj. Trenutno sta na različnih valovnih dolžinah, zato se ne trudite preveč.

ŠKORPIJON – Zaupajte svoji presoji, saj veste, da vas nikoli ne razočara. Nekdo vas bo želel usmeriti v popolnoma napačne odločitve. Ostanite pri svojem mnenju.

STRELEC – Ne pozabite na napake, ki so vas enkrat že zelo drago stale. Popazite glede organizacije, ki bo danes ključnega pomena. Ne prepirajte se z nikomer.

KOZOROG – Nadzorujte svoja čustva, saj glede določenih odločitev še niste prepričani, kako dalje. Doma se dogaja nekaj, kar vam ni všeč, a bo kmalu bolje.

VODNAR – Danes ne bo odveč previdnost, posebno v odnosih z bližnjimi. Dokazati morate svojo resnost in prilagodljivost, kar pa ne bo prav preprosto.

RIBI – Z nekom še vedno ne najdete skupnega jezika, čeprav se trudite na vse pretege. Glede poslovnih zadev boste nezaupljivi, a se počasi premikate proti cilju.