Astronapoved

Horoskop za sredo, 6. decembra

N. K.
6. 12. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v devici, ob 17.34 preide v tehtnico.

Profimedia
/

OVEN – Prepustite se čustvom, saj boste le tako prišli do pomembnih zaključkov. Čeprav se radi obvladate, danes to ne bo najboljša rešitev.

BIK – Obveznostim ne bo videti konca, tako da boste zmedeni. Uporabite svojo dobro energijo in odločnost, s katero vedno izpeljete vse potrebno.

DVOJČKA – Pokažite več poguma, saj delujete, kot da se ne znate sami odločiti. Z nekom se srečujete vse pogosteje, kar vas bo pripeljalo do akcije.

RAK – Prepletajo se pozitivne energije, ki bodo usmerjale vaše počutje in vam narisale nasmeh na ustnice. Z besedami boste pogumnejši kot sicer.

LEV – Danes vam bo toplo pri srcu, saj boste doživeli prijetno presenečenje. Tokrat bo manj pomislekov, ki bi kradli vašo energijo. Sproščeni boste.

DEVICA – Stanje na ljubezenskem področju bo vse bolj razgibano, kar vam bo povsem ustrezalo. Prijetne energije vas bodo prebudile.

TEHTNICA – Vaše sanje bodo pomenljive in iz njih se boste lahko nekaj naučili. Čeprav ste se dolgo časa zaman trudili, vam bo tokrat vse dosegljivo.

ŠKORPIJON – Dogaja se vam več stvari hkrati, zato boste malce nezadovoljni. A prepoznali boste nekaj priložnosti in ne bo vam težko preiti k dejanjem.

STRELEC – Vse se lahko še spremeni, zato ne delajte prehitrih zaključkov, saj bi lahko skrenili s prave poti. V ljubezni ste danes lahko odločnejši.

KOZOROG – V dan boste zakorakali slabovoljno, intuicija vas bo svarila pred napačnimi odločitvami, zato ji popolnoma zaupajte. Zvečer boste pomirjeni.

VODNAR – Nekdo ni dovolj odločen, zato se morate nekoliko bolj izpostaviti in vprašati, kar vas zanima. Bodite zagnani in lažje se boste približali cilju.

RIBI – Radi bi imeli vse urejeno, a še ni čas za to. Počasi boste daleč prišli, zato ne iščite bližnjic. Ne odločajte se za zadeve, ki jih ne poznate dobro.