Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 4. decembra

N. K.
4. 12. 2023, 05.35
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v levu, ob 4.50 preide v devico.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Ukvarjali se boste le s svojimi skrbmi, kar je prav. Zvečer pa boste svojo pozornost preselili na prijetne reči, saj si boste zaželeli druženja.

BIK – Sprejmite nenavadno ponudbo, ki je potrkala na vaša vrata. Dejstvo je, da se vam redko ponudi takšna priložnost, zato je nikar ne zamudite.

DVOJČKA – Usmerili se boste v delo, čeprav vam ne bo šlo od rok tako, kot bi si želeli. A verjemite, med napornimi opravili se bo našel čas tudi za ljubezen.

RAK – Spremlja vas občutek negotovosti, saj niste prepričani v svoje odločitve. Ugotovite, kje je vzrok. Morda ste trenutno preprosto premalo energični.

LEV – Dopoldne ostanite zadržani, saj se boste le tako izognili zapletom in napeti komunikaciji. Prav tako bo danes na preizkušnji vaš ljubezenski odnos.

DEVICA – Zaposleni boste s pomembnimi zadevami, predvsem pa se danes zbrano lotite stvari, ki ste jih že začeli, nove načrte pa preložite v prihodnost.

TEHTNICA – Pred vami je zanimiv dan, ko boste skladno sodelovali z nekom, ki obvlada svoje področje. Spremembe si lahko obetate tudi na finančnem področju.

ŠKORPIJON – Postopoma boste le vzeli zadeve v svoje roke in pokazali potrebo po napredku. Potrebujete nekaj, kar vas bo dvignilo in vam vlilo novo voljo.

STRELEC – Neka zgodba bo imela nepredvidljiv zaključek, ki naj vas ne zmede. Razmišljali boste tudi o spremembah, ki se vam počasi, a vztrajno bližajo.

KOZOROG – Danes se boste začeli zavedati, koliko lahko zaupate določenim ljudem v svoji bližini. Popazite pa s svojimi prihranki, če vas mika kaj dragega.

VODNAR – Danes vas bo prijetna oseba presenetila, vi pa se boste spraševali, ali je iskrena. Pred vezanimi je zanimiv dan, obarvan z odlično komunikacijo.

RIBI – Vse, kar se bo dogajalo, boste razumeli na pravi način, saj vas spremlja občutek samozavesti. Samski imate danes čudovite možnosti za nove začetke.