Astro napoved

Horoskop za petek, 1. decembra

N. K.
1. 12. 2023, 05.30
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v raku, ob 17.00 preide v leva.

Profimedia
/

OVEN – Vse se bo vse odvijalo, kot ste si zamislili, a bi radi še več dogajanja, morda tudi napredek. Tokrat bodite pogumnejši in storite prvi korak.

BIK – V odnosih z bližnjimi niste dovolj energični. Priznati si morate, da vam trenutno primanjkuje prave motivacije, zato se ves čas umikate v svoj svet.

DVOJČKA – Ponuja se vam več izbir, a boste morali sami ugotoviti, katera je za vas najboljša. Izkoristite svojih pet minut, da vas kdo ne prehiti.

RAK – Imate možnost, da spremenite način življenja, zato nikar preveč ne ovinkarite in ne iščite bližnjic. V ljubezni se obetajo vznemirljive dogodivščine.

LEV – Vzemite si več časa za premislek o pomembnih zadevah, ki so povezane s prijateljem. Napetemu soočenju se tokrat ne boste mogli izogniti.

DEVICA – Navdušeni boste nad novo priložnostjo, ki vas bo navdihnila. V ljubezni boste prodornejši in pogumnejši, kar vas bo spravilo v dobro voljo.

TEHTNICA – Ne hitite preveč in ne poskušajte vsega doseči že v trenutku, ko si nekaj zamislite. Popoldne pazite, da se ne bi z nekom preveč zapletli.

ŠKORPIJON – Spoznali boste, kaj se skriva za nameni osebe, ki se vam vztrajno približuje. Morda vas bo resnica prizadela, vendar je to pot do stabilnosti.

STRELEC – Dan izkoristite za prijateljstva, saj bo razumevanje na najvišji možni ravni. Odnosi bodo harmonični, zato lahko mirno poveste, kar vas pesti.

KOZOROG – Ne glede na dogajanje danes vztrajajte, čeprav s tem tudi nekoliko tvegate. Vsaj zvečer se bolj približajte ljubljeni osebi, ki vas že močno pogreša.

VODNAR – Danes bo število nesoglasij in nesporazumov načelo vaše počutje. Pustite, naj se drugi zmenijo sami, vi pa poskrbite predvsem za svoje težave.

RIBI – Prijatelj ali sodelavec bo zahteven, a vas ne bo spravil v slabo voljo, saj so vaše misli obarvane z lepimi energijami, povezanimi z ljubljeno osebo.