Astronapoved

Horoskop za sredo, 29. novembra

N. K.
29. 11. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v dvojčkih, ob 7.53 preide v raka.

Profimedia
/

OVEN – Odločiti se morate, kako boste nadaljevali z nekom, ki vas je prizadel. Edina možnost je, da naredite korak naprej in se prenehate ozirati nazaj.

BIK – Dan bo nenavaden, a pester. Zanimali vas bodo tisti, ki vas vedno spravijo v dobro voljo. Na poslovnem področju bo na preizkušnji vaša umetniška duša.

DVOJČKA – Danes boste bolj izvirni, karbo všeč tistim, ki vas imajo radi. Razveseljevale vas bodo drobne malenkosti, ki jih prinaša večer in so povezane s čustvi.

RAK – Danes boste s prijatelji zelo iskreni. Tudi rezultati dela bodo več kot zadovoljivi. Spontanost vas bo usmerjala k pravim odločitvam.

LEV – Premislite o stvareh, ki ste jih pustili nedokončane. Prevečkrat nekomu niste pravočasno odgovorili in danes se boste morali s tem soočiti.

DEVICA – Danes boste prejeli nenavadno sporočilo, na katero se boste z veseljem odzvali. V večernih urah boste malce utrujeni, a se boste nato sprostili.

TEHTNICA – Danes vas bodo motili opravljivci. Situacija, v kateri ste se znašli, bo pestra, vendar nujno potrebna za vas, saj boste pridobili ogromno izkušenj.

ŠKORPIJON – Ne delajte panike glede dogodka, za katerega je še čas. Prepirov si ne želite, a bo vzdušje napeto. Vse skupaj boste zvečer vrgli čez ramo.

STRELEC – Vztrajnosti vam primanjkuje za zaplete, ki bi se jim radi izognili. Morda vas ne razumejo. Najprej boste zmedeni, a se boste zelo dobro odločili.

KOZOROG – Danes se boste morali soočiti s krizo ali pa nujnostjo sprememb, ki se jih branite. To bo primeren čas za poglabljanje tudi na osebnem področju.

VODNAR – Zaključili boste s slabimi mislimi in energijami. Popoldne boste izgubljeni in ne boste ravno vedeli, kam se usmeriti. Kljub temu boste našli pogum.

RIBI – Srečali boste osebo, s katero še vedno niste vsega razčistili, kar vas bo zmedlo, a hkrati razveselilo. Obetajo se vam zanimive dogodivščine.