Astronapoved

Horoskop za torek, 28. novembra

N.K.
28. 11. 2023, 05.40
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – Popolnoma boste spremenili svoje mnenje glede pomembne odločitve. Ne bodite labilni, še zlasti če ste nekaj obljubili, in stojte za svojimi besedami.

BIK – Naučili se boste novih pristopov in zagotovo ostali dobre volje, saj vse, kar ste si zastavili, poteka spontano. Tudi ljubezensko področje bo zacvetelo.

DVOJČKA – Svoje prodorne misli čim prej usmerite v kaj bolj konstruktivnega, saj se vam obetajo dobri rezultati. Bodite odločnejši, saj ste na pravi poti.

RAK – Nekdo vas pogreša, a ne naredi koraka v vašo smeri. Na poslovnem področju potrebujete nove spodbude, ki vas bodo popeljale v zadovoljstvo.

LEV – Danes se boste znašli na ljubezenskem področju v manjšem kaosu, toda ni vam treba skrbeti, kako se bo vse skupaj končalo. Ohranite svoje dostojanstvo.

DEVICA – Nekdo bo želel odločati v vašem imenu, kar vas bo razjezilo. Nikar ne poglabljajte prepira, raje se obrnite stran in pojdite strumno svojo pot.

TEHTNICA – Poskušajte se pozanimati, kakšen je vaš status v položaju, ki vas skrbi. Ljubezenske zvezde so vam danes zelo naklonjene, izkoristite jih!

ŠKORPIJON – Zaželeli ste si sprememb, zato nikar ne odlašajte preveč z njimi. Naj vas ne bo strah nadaljevanja zgodbe, ki se je začela in je za vas pomembna.

STRELEC – Bodite pozorni v ljubezenskih odnosih, saj nekdo do vas ni popolnoma iskren. Danes namreč nimate moči, da bi odkrivali skrivnosti za svojim hrbtom.

KOZOROG – Danes boste brez energije, zato se boste zadrževali v ozadju, kar vam bo ustrezalo. Previdni bodite v službi, saj bi se lahko nekdo poigral z vami.

VODNAR – Zadeve, ki vas obremenjujejo, primite v svoje roke in čim prej ukrepajte. Življenje je vaše, zato ga kljub vplivom radovedne okolice sami usmerjajte.

RIBI – Obdržali boste dober občutek, čeprav vas bo nekdo izzival. Prijatelji bodo opazili, da vas še vedno mučijo zgodbe, ki so del vaše preteklosti.