Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 27. novembra

N.K.
27. 11. 2023, 05.42
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v biku, ob 1.40 preide v dvojčka.

Profimedia
/

OVEN – Odločili se boste in končno poskrbeli zase. Dan vam prinaša tudi smernice za napredek, po katerem hrepenite. Nagajiva vprašanja vas bodo prebudila.

BIK – Danes nimate veliko energije, čeprav boste pomembne zadeve vendarle končali. Že nekaj časa vas privlači nekaj novega, a ste še negotovi.

DVOJČKA – Dan vam prinaša veliko prijetnih ljubezenskih dogodivščin, ki vam bodo povrnile zaupanje in vas usmerile v bolj urejeno življenje.

RAK – Premislite o svojih korakih, saj imate dovolj sprenevedanja ljudi v svojem okolju. Napeto bo v novi družbi, saj se nikakor ne boste znali prilagoditi.

LEV – Privoščite si nekaj zase. S počitkom si boste nabrali moči in navdihe za nove podvige. Nekdo, ki vas že opazuje, bo končno zbral pogum in pristopil.

DEVICA – Danes ne boste zadovoljni, saj ste pričakovali drugačen razplet. Osredotočite se na tarčo, za katero veste, da jo lahko osvojite z levo roko.

TEHTNICA – Zvezde vam bodo naklonjene. Ponudi se lahko priložnost, o kateri že nekaj časa sanjate. Ključ do dobrih odločitev bo daljši, tehten premislek.

ŠKORPIJON – Ne obremenjujte se, saj imate veliko razlogov za dobro voljo in zadovoljstvo. Lahko pokažete kanček več poguma in marsikdo vas bo jemal bolj resno.

STRELEC – Priložnost v povezavi s spremembo je preveč mikavna in ne bo se kmalu ponovila, zato jo zgrabite. Z oklevanjem stvari samo zapletate.

KOZOROG – Pred vami je obdobje zanimivih priložnosti na poslovnem področju. Ne mislite, da za odločitve potrebujete več časa, lahko zamudite pravi trenutek.

VODNAR – Čeprav ste delovne narave, vam bo počitek prišel prav. Privoščite si pogovor s prijateljem, za katerega ste prepričani, da vas bo spravil v dobro voljo.

RIBI – Razpoloženi boste za akcijo in dogajanje vseh vrst. Poskrbite, da se bodo tudi drugi v vaši družbi dobro počutili. Energijo pa uporabite zase.