Kaj napovedujejo zvezde?

Horoskop za soboto, 25. novembra

N. K.
25. 11. 2023, 06.30
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v biku.

Profimedia
/

OVEN – Ne postajajte pasivni, saj vas pogum še vedno spremlja, le odločiti se morate. V popoldanskih urah se organizirajte tako, kot ustreza samo vam.

BIK – Kaj če bi enkrat za spremembo improvizirali, kar bo sicer zahteven zalogaj, saj vas nekdo ves čas spremlja. V odnosih se poskušajte učiti na napakah.

DVOJČKA – Obremenjeni boste na več področjih hkrati, zato nove načrte preložite v prihodnost. Vaša dejanja bo vodila potrpežljivost, ki bo dobro sprejeta.

RAK – Znašli se boste na prelomnici, ko se boste morali odločiti, kaj je za vas pomembno. Ko se boste soočili s projekti, bodite potrpežljivi in praktični.

LEV – Čudnega razpoloženja boste in težko vas bo upoštevati, saj boste trmasti. Poskusite se vsaj minimalno prilagoditi okolici in vse bo veliko bolje.

DEVICA – Nekdo se vam bo zaupal, a žal v trenutku, ko boste zatopljeni v svoje težave. Zmedeni boste, vendar počakajte, preden boste nekomu odgovorili.

TEHTNICA – Danes boste čutili posebno povezanost s prijateljem, kar bo nekdo opazil. Na poslovne zadeve boste popolnoma pozabili, kar sploh ne bo slabo.

ŠKORPIJON – Z mislimi ne boste pri delu, uhajale vam bodo k čustvom, ki vas lahko zvečer popolnoma ohromijo. Ne vznemirjate se, ker za to sploh ni razloga.

STRELEC – Ne bojte se nežnosti ljubljene osebe. Danes bo za vas najpomembnejše, kako se boste ujeli s tistimi, ki vam veliko pomenijo in jih spoštujete.

KOZOROG – Danes boste imeli ob sebi družbo zanimivih in zelo zgovornih ljudi, kar pa vas lahko utrudi. Poskušajte se vsaj potruditi, da boste nasmejani.

VODNAR – Vaši dobri nameni večkrat ne bodo opaženi, kot bi morali biti. V ozadju ne bo ničesar slabega, zato se lahko mirno odločite za nekaj vznemirljivega.

RIBI – Ne lotevajte se izzivov, ki jim niste dorasli. Več boste imeli od dogovorov, ki bodo zahtevali dolgotrajen trud, kar pa bo preizkušnja za vztrajnost.