Astronapoved

Horoskop za sredo, 22. novembra

N. K.
22. 11. 2023, 05.05
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, ob 14.02 preide v strelca. Luna je v ribah, ob 18.19 preide v ovna.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Pričakujete dober razplet, dobili pa boste nekaj drugačnega, kar vas bo presenetilo. Vse rešujte neposredno, sicer so vidni večji zapleti.

BIK – Danes boste izjemno ambiciozni, kar lahko marsikoga, ki vam ne privošči dobrega, zelo zmoti. Ljubezenskih vprašanj bo nekaj manj, zato si boste oddahnili.

DVOJČKA – Razmislite o svojem položaju, ki vam že nekaj časa ni všeč. Pomembno bo izbrati pravi trenutek in se usmeriti le v rešitve, ki prinašajo dobiček.

RAK – Ne delajte ničesar, česar ne poznate, saj vas nekdo ves čas spremlja. Poskusite se otresti negativnega razmišljanja, ki vas le vleče navzdol in jezi.

LEV – Danes imate glavno besedo, še posebej v družini. Končno se boste lahko soočili z zadevo, ki vas bremeni, in jo na pravi način predstavili še drugim.

DEVICA – Danes boste nekoliko zmedeni, saj ne boste vedeli, kaj storiti glede situacije, ki bi morala biti že rešena. Premislite, morda čas še ni pravi.

TEHTNICA – Spet vas bo motila zahtevnost in težko se boste prilagodili, ne da bi pokazali nezadovoljstvo. Vsekakor bodite bolj odprti in prijazni.

ŠKORPIJON – Impulzivni boste, kar bo nekoga pritegnilo. Potrudite se, da se ne bi ponovilo nekaj, kar vas je pred kratkim zjezilo in spravilo v zadrego.

STRELEC – Od vas se pričakuje več interesa, sicer vas bo spet nekdo prehitel s svojo prodornostjo. Razmislite tudi o čustvenem odnosu.

KOZOROG – Ob pogovoru v dopoldanskih urah boste močno zmedeni, zato pazite, preden poveste čisto vse, kar si v resnici mislite o zadevi.

VODNAR – Danes se bo dogajalo nekaj, od česar se morate odmakniti, čeprav s težkim srcem. Počasi se oddaljite od napetega ozračja, saj vas ovira pri spremembah.

RIBI – Zadnje čase se vse preveč prepirate, čeprav si tako ne delate usluge. Imejte odprte oči, še posebej na ljubezenskem področju.