Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 20. novembra

N. K.
20. 11. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v vodnarju, ob 15.29 preide v ribi.

Profimedia
/

OVEN – Poskusili boste doseči svoje, vendar brez navdušenja. Čeprav bi radi prijatelju pomagali v stiski, ugotavljate, da nimate dovolj moči in odločnosti.

BIK – Dan se bo začel dinamično. Poiskali boste veselje in srečo, kar bo tesno povezano s prijateljskimi odnosi. Več druženja pričakujte v večernih urah.

DVOJČKA – Nestrpno se boste lotevali obveznosti in preizkušali bližnjice, ki pa ne bodo obrodile sadov. Morda se boste morali naučiti nekaj povsem novega.

RAK – Denarne skrbi se bodo množile, lahko se pojavijo tudi finančne obveznosti, na katere ste pozabili. Ne skrbite preveč, vse se bo kmalu rešilo.

LEV – Poslovne obveznosti bodo obremenilne, zaradi čudnih energij ne boste ravno pri volji za rutinska opravila. Zvečer boste boljše volje in sproščeni.

DEVICA – Prijateljstvo, ki se krha, vam veliko pomeni. Lahko vam uide neprimerna beseda, kar boste kasneje težko popravili, zato bodite v komunikaciji previdni.

TEHTNICA – Vse se spreminja v hipu in danes boste ugotovili, da nekaj prihaja v vaše življenje skoraj naključno. Ne sedite več križem rok, temveč ukrepajte.

ŠKORPIJON – Doživljate naporne trenutke, ko se od vas pričakuje le najboljše, a danes se boste odzvali drugače. Izrazite se s svojo povečano kreativnostjo.

STRELEC – Samozavestno boste uresničevali svoje sanje in se podali proti pravim ciljem. Zelo spretni boste, ko bo treba stvari obrniti v svojo korist.

KOZOROG – Dogajalo se vam bo nekaj, kar vas obremenjuje, vam dviguje pritisk in krati vaš mir. Pravočasno se prebudite, še posebej na poslovnem področju.

VODNAR – Glasno boste izražali svoje mnenje, a nihče vas ne bo upošteval, kot bi bilo potrebno. Pomirite se in se raje usmerite v prijetne dogodivščine.

RIBI – Nakazuje se vam težava, ki zahteva veliko zbranosti in prilagajanja. Posvetovati bi se morali z nekom, ki je izkušen in iskreno pove svoje mnenje.