Astronapoved

Horoskop za soboto, 18. novembra

N.K.
18. 11. 2023, 07.02
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v kozorogu, ob 12.27 preide v vodnarja.

Profimedia
/

OVEN – Razmišljali boste o napovedanem srečanju, ki vam povzroča metuljčke v želodcu. Tokrat se ne boste obremenjevali z zahtevami, le prepustili se boste.

BIK – S financami boste imeli danes srečno roko, posebno če ste usmerjeni v večje nakupe. Tudi na čustvenem področju vam bo šlo presenetljivo dobro.

DVOJČKA – S prijatelji danes ne boste našli skupnega jezika, vse vas bo nekako motilo in vznemirjalo. Najbolj vas bodo razjezili nesporazumi in čakanje.

RAK – Odločili se boste nekaj pomembnega, kar vas bo navdihnilo z optimizmom. Proti večeru se ne boste mogli umiriti, kar bo motilo nekoga od prijateljev.

LEV – Precej zaposleni boste, čeprav bi si lahko oddahnili. Pazite, da se ne bi sprli z nekom, ki vam bo na nekoliko oster način želel povedati svoje mnenje.

DEVICA – Nekdo vam bo pomagal, ko bo skoraj že prepozno, kar bo v vas povzročilo naval čustev. V večernih urah bo veliko strasti in izredno malo ljubosumja.

TEHTNICA – Danes boste precej nemirni, ker nečesa ne morete opraviti tako hitro, kot ste si zamislili. Pazite na zdravje, saj boste nekoliko bolj občutljivi.

ŠKORPIJON – Vsak začetek je težak, kar boste tudi vi okusili danes, ko se boste samozavestno podali v nekaj, česar žal ne boste znali zaključiti na pravi način.

STRELEC – Vaše počutje se bo počasi izboljšalo. Prijetno vam bo v družbi tistih, ki vas spoštujejo. Začeli pa boste razmišljati o tem, kam pravzaprav spadate.

KOZOROG – Pred vami je danes izredno pozitiven dan, saj se boste pogovorili o nečem, kar vam je pri srcu. Vse skupaj bo potekalo brez zapletov.

VODNAR – Še vedno razmišljate o denarnih zapletih, zato boste potrebovali čas, da se sprostite in vključite v družbo. Doma pričakujte manjše presenečenje.

RIBI – Dobili boste premalo pozornosti, kar vas bo razjezilo. Pozabljate, da ste preveč zahtevni, kar ljudi v vaši okolici vse bolj moti in vznemirja.