Astronapoved

Horoskop za četrtek, 16. novembra

N.K.
16. 11. 2023, 05.52
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v strelcu, ob 8.41 preide v kozoroga.

Profimedia
/

OVEN – Danes bo vse odvisno od vašega neposrednega odziva. Na nekoga vplivate močneje, kot ste predvidevali. Po drugi strani si želite samo več časa zase.

BIK – Dogodki se bodo vrstili prehitro za vaš tempo. Zvečer boste tako prav zadovoljno uživali v krogu svojih domačih in se posvetili njihovim zgodbam.

DVOJČKA – Današnji dan si lahko izberete za opravljanje vsega, kar je ostalo nedorečeno in vas utruja, saj boste zelo močno motivirani k zmagi in uspehu.

RAK – Danes ne boste imeli časa za bližnje, zato boste deležni opazke z njihove strani. Zvečer boste morali reševati težave drugih, ki vas ne zadevajo.

LEV – Danes se bo vse vrtelo okrog finančnih težav. Vsi vaši bližnji so že naveličani tega, da obljubljate spremembe, nato pa nadaljujete po enaki poti.

DEVICA – Končno se boste odločili pustiti za seboj vse tisto, kar vas je utesnjevalo. Sprememba vam bo koristila, saj vam prinaša tudi nova poznanstva.

TEHTNICA – Zelo boste motivirani in dobra volja vam bo pomagala zgladiti določene prepire, ki ste jih imeli. Stvari se bodo počasi končno začele sestavljati.

ŠKORPIJON – V družbi se boste počutili dobro in okoliščine bodo takšne, da boste nadaljevali z optimizmom, ki vam zagotovo prinaša boljše pogoje in rešitve.

STRELEC – Danes boste načrtovali nekaj, kar bo imelo dolgoročen pomen in vas bo prebudilo. Radi imate cilje, ki so jasno določeni, kar bo danes na prvem mestu.

KOZOROG – V ljubezni vas obremenjujejo določene zadeve, čeprav se stanje na prvi pogled zdi jasno. Dobro premislite, da se ne boste znova napačno odločili.

VODNAR – Na poslovnem področju bo napeto. Od sodelavcev boste pričakovali, da sprejmejo svoje odgovornosti, saj se trenutno ne ve, kdo pije in kdo plača.

RIBI – Rutinske opravke boste premaknili na jutri, saj boste preveč nemirni, da bi se ukvarjali z njimi. Pazite pri financah, nekdo žal nima čistih namenov.