Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 13. novembra

N.K.
13. 11. 2023, 05.56
Deli članek:

Sonce je škorpijonu, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
/

OVEN – Potrebujete pogovor, ki vas bo pomiril, saj ste v položaju, iz katerega ne vidite izhoda. Vašim dejanjem bo manjkalo motivacije in vztrajnosti.

BIK – Pričakujete sodelovanje in pomoč nekoga, čeprav ne bo šlo brez ovinkov in manjših zapletov. Kar vztrajno se boste morali boriti za dobre rezultate.

DVOJČKA – Danes boste prejeli pomembne informacije in se z lahkoto znebili dvomov iz preteklosti. Planeti vam obljubljajo novosti, predvsem pa sproščenost.

RAK – Ne odlašajte s pomembnim vprašanjem, ki lahko zadeve obrne v pozitivno smer. Ovirajo vas skrbi, najlažje jih boste premostili z odločnostjo.

LEV – Ne boste si dovolili, da vas karkoli ovira pri napredku. Na delovnem mestu se pokažite v kar najboljši luči, bogato se vam bo obrestovalo.

DEVICA – Energije prinašajo željo po odkrivanju resnične ljubezni in izražanju svojih občutkov na drugačen način. Vaši hobiji pa vam prinašajo notranji mir.

TEHTNICA – Nekoliko raztreseni boste, zato dobro razmislite o svojih odzivih na čustvenem področju. Partner ne razume vaših želja, zato mu jih razložite.

ŠKORPIJON – Odločili se boste in naredili velik korak naprej v smeri napredka. Dan prinaša pomembne informacije in odgovore na zastavljena vprašanja.

STRELEC – Pri zapletenih stvareh lahko danes izgubite potrpljenje, tudi zato, ker se hitro naveličate. Konec dneva boste prišli do pomembnih zaključkov.

KOZOROG – Energija bo intenzivna, kar vas bo na trenutke jezilo in vznemirjalo. Od vas bo proti večeru zahtevala, da se umirite in počakate na pravi trenutek.

VODNAR – Če se boste odločili za spremembo, vas bo spremljala močna volja, s katero boste težave pometli na stran. Ne ustrašite se pripomb.

RIBI – Danes vam bodo omejitve predstavljale oviro, saj si boste želeli spontanosti. Pomembno bo, da ugotovite, kaj morate spremeniti, da bi se bolje počutili.