Astronapoved

Horoskop za petek, 10. novembra

N. K.
10. 11. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v tehtnici.

Profimedia
/

OVEN – Vse, kar imate v mislih, boste opravili hitreje, če boste nekoliko pozabili na svoje principe. V ljubezni boste negotovi, kar vas lahko vodi v slabe energije.

BIK – Vprašajte prijatelja glede možnosti zaslužka, saj so na vidiku nove priložnosti. V večernih urah boste utrujeni, a zadovoljni sami s sabo.

DVOJČKA – Prav je, da ste zgovorni, a tudi vi greste lahko predaleč in z nepremišljenimi besedami koga užalite. Uporabite raje nekaj šaljivega humorja.

RAK – Razpeti boste med sanjami in realnostjo, kar vam ne bo ponudilo zadovoljstva, zato se raje ustavite in si vzemite tisto, kar vam življenje ponuja.

LEV – Najbolj zadovoljni boste takrat, ko ne boste pod nikakršnim pritiskom. V ljubezni prisluhnite svojemu notranjemu občutku, tako ne boste zgrešili.

DEVICA – V službi se soočite z nekom, ki je v ozadju, a je vir pravih informacij za vas. Na čustvenem področju vas rešuje predvsem iznajdljivost.

TEHTNICA – Odločili ste se, da bo danes prav vse potekalo drugače, toda še vedno vas obremenjujejo zadeve, ki jih za zdaj ne morete spremeniti.

ŠKORPIJON – Pred vami je odličen dan za poslovne podvige, še posebno če delate z ljudmi. Učinkovito boste znali boste prepričati s svojo simpatičnostjo.

STRELEC – Na poslovnem področju boste izjemno resni in zahtevni in morda se vam prav zato nekatere težave ponavljajo. Danes bo natančnost dvorezni meč.

KOZOROG – Danes boste imeli priložnost poglobiti odnose, kar vas bo razbremenilo. Pripravljeni boste na nove začetke, ki bodo vodili v zgodbo z dobrim koncem.

VODNAR – Končno boste sposobni pozabiti na nekaj težavnega, kar vam krade spanec. Na dobri poti ste, da se umaknete od konfliktov, ki se pojavljajo.

RIBI – Vseh misli, ki vam bodo sledile, ne boste zmogli zadržati zase. Odzvali se boste brezglavo, zato le pazite na besede, ki jih boste izrekli.