Astronapoved

Horoskop za sredo, 8. novembra

N. K.
8. 11. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v devici.

Profimedia
/

OVEN – Današnji dan vam prinaša preobrazbo in odkrivanje skritih moči. Na poseben način boste rušili meje in pravila igre. Spremembe vam bodo v izziv.

BIK – Danes pričakujte nekaj težav, vznemirile pa vas bodo le, če jih boste ignorirali. Počasi se boste zbrali in se s tem soočili, morda celo pravi čas.

DVOJČKA – Blesteli boste pri vsem, kar zahteva inovativen pristop. Končno boste našli prave besede in se znali soočiti s tistimi, ki so čisto drugačni od vas.

RAK – Dan bo v znamenju premikov, ki vam bodo dali dobre iztočnice. Nagajala vam bo radovednost, ki lahko nekoga od prijateljev celo zmoti.

LEV – Danes se boste ukvarjali sami s seboj, kar vas bo malo utrudilo. Ničesar ne poskušajte narediti z levo roko, saj bi vam tokrat zagotovo spodletelo.

DEVICA – Preveč ste obremenjeni s stvarmi, ki se lahko rešujejo le počasi. Prisluhnite prijatelju, ki ima za vas pripravljene veliko boljše rešitve.

TEHTNICA – Preveč se obremenjujete z neko stvarjo. Neodzivnost drugih vas močno jezi, saj ste se vi pripravljeni soočiti in se podati naprej po svoji poti.

ŠKORPIJON – Poslovno področje bo danes zahtevalo veliko energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti, vendar bo vse odvisno od vas in vaše trmavosti.

STRELEC – Danes bodite pridelu previdnejši, saj je trenutni padec odpornosti posledica živčnosti, ki se vam kopiči že nekaj časa in načenja tudi vaše telo.

KOZOROG – Dan vam obeta veliko motivacijo za delo. Hrepeneli boste po novih izkušnjah in se usmerili v drugačne energije, ki vam bodo pisane na kožo.

VODNAR – Z veliko vnemo se boste lotevali težav, a vam bodo nagajala čustva in kar težko se jim boste tokrat uprli. Dovolite si spontanost.

RIBI – Imate dovolj energije za vse, tudi za dodatno delo. Lažje vam bo, če bo navzočih še nekaj zanimivih oseb, ki imajo o zadevi enako mnenje.