Astronapoved

Horoskop za torek, 7. novembra

N. K.
7. 11. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v devici.

Profimedia
/

OVEN – Zamujeno boste danes nadoknadili, saj boste popolnoma prepričani o sebi in svojih odločitvah. Vrnili se bosta vaša samozavest in volja do večjih ciljev.

BIK – Danes bo nekaj možnosti, da se pogovorite in dogovorite, čeprav vas bo popoldne zamikalo nekaj povsem novega. V ljubezni se nikar ne zapletajte.

DVOJČKA – Dan prinaša nemir in nekaj stresa, ki se bo odražal na vašem počutju. Dopoldan boste izkoristili za temeljit razmislek, kaj vas veseli in osrečuje.

RAK – Zanimiv dan je pred vami, saj se boste soočili z obveznostmi in naredili veliko pomembnega. Nekaj previdnosti in odločnosti pa ne bo odveč.

LEV – Današnji dan je spodbuda, da delujete skozi občutke. Močnejši ste, kot se zavedate, vaša moč prihaja iz iskrenosti, ki vam jo marsikdo že zavida.

DEVICA – Spoprijeti se boste morali z nečim, za kar ste upali, da vas ne bo doletelo. Bodite pogumni, saj se bodo s tem tudi vaši cilji rešili veliko hitreje!

TEHTNICA – Ne iščite bližnjic, saj se boste v določeni zadevi še bolj zapletli. V ljubezenskih odnosih boste umirjeni in pripravljeni na bolj odprto komunikacijo.

ŠKORPIJON – Vse prevečkrat tolažite sami sebe, zato ste napeti, toda danes ničesar ne morete spremeniti, zato je najbolj smiselno, da se pač prilagodite.

STRELEC – S prijateljem bosta tokrat našla stične točke, čeprav je vajin pogled na svet popolnoma drugačen. Vsekakor ostanite pozorni tudi na malenkosti.

KOZOROG – Zvezde vam bodo naklonjene. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti, ki vas bodo razvedrile. Prisluhnite glasu svojega srca.

VODNAR – Dan bo razgiban. Radi bi napredovali, a se izgubljate v določenih stvareh in pogovorih, ki niso pomembni. Šele popoldne se boste lahko sprostili.

RIBI – Soočite se s situacijo, ki je nastala. Čeprav vam danes ne bo postlano z rožicami, se ne boste smilili sami sebi, raje boste poiskali konkretno rešitev.