Astronapoved

Horoskop za soboto, 4. novembra

N.K.
4. 11. 2023, 07.10
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v raku, ob 8.21 preide v leva.

Profimedia
/

OVEN – Dan vam bo prinašal veliko dobre volje in pozitivne energije. Sprostili se boste v prijetni družbi. Koristilo vam bo. Počutje bo resnično na vrhuncu.

BIK – Poslušajte svoj notranji glas in ne nasedajte škodoželjnim nasvetom znanca. Glede načrtov pa bodite skrivnostni, da vam kdo ne ukrade idej.

DVOJČKA – Nekomu ste pognali strah v kosti, čeprav z obljubo niste mislili nič slabega. Naložili ste si veliko obveznosti, ki jih boste zlahka premagovali.

RAK – Marsikaj bo odvisno tudi od vas, zato nikar ne posedajte križem rok. Taka pasivnost se vam niti malo ne poda. Vaš temperament zahteva več!

LEV – Vse stvari bodo potekale skoraj tako, kot si boste zamislili in načrtovali. Imeli boste veliko sreče pri denarju in vsem, kar je z njim povezano.

DEVICA – Odrekli se boste neki prednosti, vendar ne boste zaradi tega prav nič bolj cenjeni. Obljuba vas bo razburila, vendar se ne sekirajte preveč.

TEHTNICA – Organizirajte srečanje, a vseeno ne pozabite na partnerja. Uživali boste tudi v njegovi družbi. Poslušajte nasvet starejšega prijatelja.

ŠKORPIJON – Lotil se vas bo prehlad, zato si skuhajte zdravilni čaj. Delali boste kot mravljica, saj si na vsak način prizadevate, da bi dosegli načrtovano.

STRELEC – Radi bi doživeli nekaj povsem novega, zato vas ne bo strah glede potovanja ali srečanja, ki se obeta. Precej ognjevito se boste odzvali na povabilo.

KOZOROG – Preteklost boste brezkompromisno postavili na stranski tir. Z veliko bojevitostjo se boste vrgli v neko delo, ki pa ne bo tako hitro obrodilo sadov.

VODNAR – Razpoloženi boste za druženja, prijateljem boste tudi nesebično pomagali. Ste pa izredno radovedni, kako se bo izteklo neko zanimivo srečanje.

RIBI – Kljub trenutnim težavam vztrajajte, saj ste na pravi poti, ki vas bo pripeljala do želenega cilja. Žareli boste od zadovoljstva.