Astronapoved

Horoskop za petek, 3. novembra

N.K.
3. 11. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Doletelo vas bo nekaj sprememb. Nekdo ni iskren do vas, zato ne bodite naivni. Prijatelj pa bo malce pritisnil na vas, a z zelo dobrim namenom.

BIK – Zaželeli si boste povečati zaslužek in vse boste naredili, da bi počasi napredovali. Sklenili boste veliko dobrih poslov, ki bodo obrodili sadove.

DVOJČKA – Vse bo postalo lažje. Tudi vi boste zadihali in se sprostili v objemu partnerja. Če ste samski, pojdite med ljudi, obeta se prijetno poznanstvo.

RAK – Danes boste rakci lažje zadihali. Za uspeh se znate zagrizeno boriti, zato se ga boste oklenili kot rak s kleščami in ga zlepa ne boste izpustili.

LEV – Nekaj težav se lahko pojavi pri sklepanju pomembnih odločitev. Bo pa zato vaše čustveno področje toliko lepše, toplejše in mnogo bolj romantično.

DEVICA – Ker ste zanemarjali delo, boste morali vse nadoknaditi, pritiski se bodo vrstili. Malo se umirite, pa bo šlo. Zaslužek bo večji od pričakovanega.

TEHTNICA – Dan vam je zelo naklonjen. Ves čas boste lahkotni, nasmejani in zadovoljni. V očeh boste imeli iskrice sreče in zadovoljstva. Ostanite takšni!

ŠKORPIJON – Prihaja vaš najboljši čas. Izkoristite ga na vseh področjih. Nove priložnosti se bodo pokazale tudi pri financah, jih ne bo primanjkovalo.

STRELEC – Pogovoru se ne boste mogli izogniti. Ne bi bilo slabo, če bi začeli bolj gledati nase, namesto da se iz dneva v dan trudite ustreči drugim.

KOZOROG – V službi je čas, da pokažete, kakšna je vaša pozicija. Naredite si načrt in se lotite lažjih stvari, da vam uspeh prinese voljo za reševanje težjih.

VODNAR – Nekdo vam bo danes nesebično priskočil na pomoč. Veliko se boste gibali v družbi in dobili kopico pozitivnih komplimentov, ki jih potrebujete.

RIBI – Verjemite vendar vase in v svoje sposobnosti. Neka nepričakovana obveznost bo odprla nove dimenzije, o katerih že kar dolgo časa razmišljate.