Duša

Angeli so v pomoč tudi pri negovanju spolne energije

Nataša Ožir Žurej, angelska terapevtka in jasnovidka
2. 11. 2023, 15.55
Deli članek:

Seksualna energija je najbolj zaželena oblika energije. Ker odločilno vpliva na počutje, zdravje in kakovost življenja na splošno, si oglejte, kako vam jo angeli pomagajo negovati.

Profimedia
Le pogumno! Povabite angele v svojo spalnico.

Seks in intima v dvoje sta eden od načinov, kako izkušati spolno energijo. Dandanes prihaja do različnih popačenj seksualne energije, kar je povezano s karmično preteklostjo posameznika, družine ali celotne družbe. Zato jo je dobro sprostiti osebnih in družinskih karmičnih bremen. Osebnih bremen se lahko rešite z osebno rastjo, odkrivanjem sebe, družinskih in karmičnih bremen pa na posebnih delavnicah ali z regresijo. Odkrivanje in spoznavanje sebe vas vodita bližje temu, kar ste zares z vidika Duše.

1. PRIMER

Na eni od zadnjih delavnic angelskih družinskih postavitev smo imeli primer močno zatajene in potlačene spolne energije.
Pokazalo se je, kako pomembno je v sebi prepoznati in sprejeti to, kar si. Gospa je imela hujše zdravstvene težave, vse življenje je živela v napetosti. Z možem sta imela ločeni spalnici. Postavitev je izpostavila prednico, ki je doživljala zlorabe, ob tem pa razvila svojo moč in zaščito ter se odločila, da je noben moški ne bo več prizadel. To je predala svojim hčeram, vzorec je povzelo več generacij žensk. Te so gradile osebno moč jang, bile so močne in ostre ženske, usmerjene v pridobivanje materialnega blagostanja. Žal se je vsaka generacija bolj odmikala od ljubezni, mehkobe, nežnosti in svoje spolne energije.

Njen proces zdravljenja se je s tem začel, potrebnih pa je bilo še več terapij in njenega dela, da se je eterično telo navadilo sprejemanja novih angelskih odlik in življenjske energije in da je začela čutiti sebe. Med delavnico smo spodbudili delovanje angelov zdravljenja, mehkobe, ljubezni do sebe, nežnosti, čutenja …

Profimedia
Glasba ne spodbuja le vaših čutov, ampak privlači tudi angele..

2. PRIMER

V neki drugi postavitvi nas je za pomoč prosila mlada oseba, ki je bila zmedena v svoji spolni usmerjenosti. Vedela je, da bi vsa družina nasprotovala istospolni zvezi. Izkazalo se je, da jo imajo neskončno radi in da jo bodo podprli točno takšno, kot je. Znova sva se srečali leta pozneje, ko je bila v uspešni partnerski zvezi z nasprotnim spolom. S podporo družinskih angelov ter angelov SPREJEMANJA SEBE in angelov LJUBEZNI je odpravila notranjo dilemo svoje spolne usmerjenosti.

POMOČ VAM

Kako pa lahko angeli pomagajo vam pri odpiranju, aktivaciji in negovanju spolne energije?

Naj vas najprej angeli UPOČASNJEVANJA zvabijo iz hitrega tempa življenja in dnevne rutine. Hitrost in preobremenjenost vas umikata od zadovoljstva in želje po intimi.

Angeli POČITKA vam pomagajo zadihati v sveže energije, angeli SPROSTITVE pa odmaknejo stres. Angeli ČUTENJA vas vodijo v stik s telesom.

VAJE

Za aktivacijo ali poglabljanje čutenja in zavedanja svojega telesa poskrbimo tudi sami.

Pojdite v naravo, privoščite si sprehod. Prisluhnite zvokom okrog sebe, zaznavajte vonjave, veter, svetlobo, temperaturo. Sedite na zemljo. Položite dlani na kolena, čutite dlanske čakre, čutite stopala in globino zemlje. Nekaj minut dihajte in opazite, kako se vaša energija zgosti v spodnjem delu telesa. Obenem z vsakim izdihom dovolite, da odhajajo stara čustva, napetosti, misli, krivda, sram … vse, kar vas je odmikalo od sebe. Kadar si po kopeli ali prhanju vzamete čas za nego telesa, povabite angele ČUTNOSTI. Uporabite naravno mazilo in nežno masirajte najprej stopala, gležnje, noge, potem obraz, zapestja, vrat … lahko tudi celotno telo, če imate dovolj časa.

Ob tem zaznavajte, kako vas angeli LJUBEZNI DO SEBE mehčajo in pomagajo postaviti na prvo mesto. Spodbudite ljubeče občutke do sebe in sprejemanje sebe točno takšnega, kot ste.

Da bi v sebi okrepili čutenje ljubečih občutkov, naredite mudro namaskar – dlani stisnite skupaj pred srčno čakro. Dihajte. Zaznavajte več prisotnosti v svojem telesu, pomiritev. Čutite, kako blizu vam postanejo angelske vibracije.

ANGELI V SPALNICI

Kako pritegniti angele v doživljanje intime v spalnici?

– Angeli radi pridejo v čist, urejen prostor.
– Osvetlitev prostora naj bo takšna, da omogoča sproščenost.
– Prižgite svečke, kajti plamen daje poseben čar doživljanju užitka v dvoje.
– Uporabite instrumentalno glasbo, ki vam ustreza in spodbuja čute.

Za vse to doživljanje si je treba vzeti čas. Včasih je spontanost pri izražanju spolne energije polna zadovoljstva, če pa želite napredovati in jo posebej krepiti, je čas nujno potreben. Načrtujte si prost dan ali večer, oddajte otroke v varstvo in si naredite lep obred spoznavanja sebe in partnerja.

Veliko užitkov želim!