Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 30. oktobra

N. K.
30. 10. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v biku, ob 16.08 preide v dvojčka.

Profimedia
/

OVEN – Dopoldne se izogibajte prepirom, še posebno s starejšimi ljudmi. Kar imate s kom razrešiti, naredite čim prej, sicer se vam bo zgodba zvečer ponovila.

BIK – Danes se boste dobro počutili, saj boste končno deležni sprostitve in miru, ki ga boste vezani delili s partnerjem, samski pa s prijatelji.

DVOJČKA – Razbremenitve ste si močno želeli. Izjemno delavni ste bili in zdaj si zaslužite počitek; priložnost za to bo zvečer, ko si boste oddahnili.

RAK – Presenečeni boste, ko vas bodo pohvalili tisti, za katere ste mislili, da vašega napora niso opazili. Le na čustvenem področju boste malce vznemirjeni.

LEV – Dobra presoja in trezno razmišljanje bosta pri vas danes v ospredju. Z velikim žarom se boste lotevali zastavljenih nalog in prav dobro vam bo šlo.

DEVICA – Na delovnem mestu se bodo začele širiti neke govorice, toda uspelo vam bo preusmeriti vodo na svoj mlin. Navsezadnje je treba najprej poskrbeti zase.

TEHTNICA – Veliko stvari, s katerimi ste odlašali, se vam bo danes nakopičilo. Dobro bi bilo, da se jih lotite na začetku in si naredite dober načrt.

ŠKORPIJON – Zaradi svoje samozavesti boste lažje prestajali nasprotovanja nekaterih v vaši bližini. Nekdo, ki z vami sicer sodeluje, bo za vas velika uganka.

STRELEC – Danes boste imeli vse mogoče priložnosti in zelo boste zadovoljni s seboj. Toliko energije imate redkokdaj, zato jo izkoristite.

KOZOROG – Ves dan boste v gibanju. Želeli si boste priti na cilj prej, kot vam nakazujejo razmere. Svoje odločitve lahko tudi nekoliko prilagodite.

VODNAR – Samski vodnarji, ob določenih dneh ni treba iskati dogajanja, saj vas bo našlo samo. In verjemite, zagotovo je danes eden izmed tistih dni.

RIBI – Na ljubezenskem področju se boste ustavili pri točki zaupanja. Na uho vam bodo prišle informacije, ki vam ne bodo všeč, vendar jim nikar ne nasedajte.