Astro napoved

Horoskop za soboto, 28.oktobra

N. K.
28. 10. 2023, 06.30
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v ovnu, ob 13.44 preide v bika.

Profimedia
/

OVEN – Začeli boste ceniti svoje sposobnosti in svoj čas, zato se boste naučili celo reči ne, ko bo potrebno. Vse skupaj vas bo navdihnilo z optimizmom.

BIK – Veselje bo danes z vami na vsakem koraku. Pazite pa, da vas ne zmede oseba, ki si želi vaše bližine, vendar ni iskrena. Prišli boste do novih spoznanj.

DVOJČKA – Čudeži se kljub vsemu lahko zgodijo. In prav v trenutku, ko boste pomislili, da se vaš problem ne more rešiti, se vam bo porodila prava ideja.

RAK – Zaradi vpliva Sonca boste tako spretno krmarili med napetostmi, da ne bo zaostritve odnosov, čeprav bi tudi to mirno prenesli.

LEV – Zelo hitro boste v ugledali srž problemov in še hitreje jih boste sposobni reševati, zato boste imeli pred sodelavci danes kar precejšnjo prednost.

DEVICA – Izvedeli boste nekaj, kar vas ne bo pustilo ravnodušnih. Stvari so se začele izboljševati, čeprav ste bili izjemno pesimistični. Bodite previdni.

TEHTNICA – Radi se boste dokazovali in trudili, kar bodo opazili tudi nadrejeni, čeprav boste najprej dobili le še več dela. Vseeno boste vztrajno nadaljevali.

ŠKORPIJON – Vaša energija bo dopoldne močna, popoldne pa bo začela upadati, zato pomembne zadeve opravite, dokler imate voljo zanje.

STRELEC – Komaj se boste zadrževali, da ne bi nekomu povedali, kar mu gre. Dolgo že premišljujete o njegovih očitnih napakah, zato stanje čim prej razčistite.

KOZOROG – Vaš svobodoljubni um se bo upiral zahtevam in iskal svoj izraz, za kar pa ne bo vedno našel dovolj razumevanja. Podporo boste iskali pri partnerju.

VODNAR – Imate motivacijo, da se spoprimete z vsako nalogo, ki se je boste želeli lotiti. Disciplinirani in zadovoljni z dosežki se boste zvečer sprostili.

RIBI – Ko ne morete zaobiti vseh pravil, se začnete počutiti utesnjene. A trenutek, da bi se upirali, ni pravi in vam lahko povzroči kup neprijetnosti.