Astronapoved

Horoskop za sredo, 25. oktobra

N. K.
25. 10. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v ribah.

Profimedia
/

OVEN – Postajate vse bolj disciplinirani in se sprašujete, kaj se vam dogaja. Če vam je to všeč, uživajte, če vam ni, se pomirite, saj bo tudi to minilo.

BIK – Vaša občutja bodo poglobljena. Pozornost boste začeli posvečati novim tehnologijam, ki obdajajo naš svet, kar vas bo zanimalo tudi v prihodnje.

DVOJČKA – Pomoč drugim vam daje izjemen občutek. Večina bo vaš trud cenila, ne glede na to, ali priznajo ali ne, vedite samo, da delate nekaj dobrega.

RAK – Če boste ohranili svežino v razmerju, bosta s partnerjem zadovoljna, in ni se treba umikati, da bi pridobili pozornost. Izogibajta se rutini.

LEV – Sočutni boste. Stopili boste s svoje poti, da bi pomagali prijatelju ali ljubljeni osebi v težkih časih. To bo najverjetneje v obliki čustvene podpore.

DEVICA – Nove ugotovitve vam lahko spremenijo življenje, še posebno na poslovnem področju, kjer ste malo zaspali in se prepustili dogajanju.

TEHTNICA – Sposobni boste uspešno prepričevati ljudi, s pametno govorico in trdnimi argumenti. Pripravljeni boste tudi z dobro voljo priskočiti na pomoč.

ŠKORPIJON – Tiha sporočila, brez pretirane drame, bodo pokazala, kako čutite v ljubezenskem razmerju, kar je bolje, kot da ste ekstravagantni in pomembni.

STRELEC – Pozabili boste na brezskrbnost in se posvetili delu. Zaradi vpliva planetov se bo v vas prebudil analitični duh, ki bo spodbujal k natančnosti.

KOZOROG – Trenutno energijo uporabite za akcijo, saj je vprašanje, kdaj je boste znova imeli tako veliko. Opravite tudi delo, ki ste ga dolgo prelagali.

VODNAR – Pozabili ste na prijatelja, ki čaka na vaš odgovor. Čakanje bi lahko zaostrilo vajine odnose, zato mu obzirno povejte, kaj si mislite.

RIBI – Sprašujete se o smislu življenja. Preprosto, treba je izkoristiti svoje sposobnosti. Pomislite na stvari, ki jih lahko naredite bolje kot večina.