Ezoterika

Kako videti in brati avre: Znanje, ki lahko pride zelo prav

Tanaaz
21. 10. 2023, 21.25
Posodobljeno: 21. 10. 2023, 21.26
Deli članek:

Avre so energetska polja, ki obdajajo vsa živa bitja. Vsaka avra ima tudi določeno barvo ali odtenek, ki je odvisen od stopnje frekvence.

AdobeStock
Avre lahko žarijo tudi v več različnih barvah in vsaka ima svoj pomen.

Običajna širina obroča avre okoli človeškega telesa je od nekaj centimetrov do skoraj enega metra, vendar imajo lahko tisti, ki se počutijo ranljive ali so bili v življenju zlorabljeni, večjo avro, ki so jo zgradili za zaščito.

Čeprav vsi nimamo sposobnosti videti avre, jo lahko pogosto intuitivno začutimo. To se pogosto izrazi, ko vidimo nekoga, za katerega se zdi, da se sveti, ali če se počutimo neprijetno, ko gre nekdo mimo ali vstopi v naš osebni prostor.

KAKO VIDETI AVRE:

1. Predmet postavite na trdno ozadje svetle barve. Če želite pogledati svojo avro, se postavite pred ogledalo, vsaj dva metra stran, na svetlem ozadju.

2. Usmerite pozornost v mesto v obliki črke L med ramo in vratom. Še naprej strmite v to področje ter ostanite mirni in odprti.

3. Sprva boste morda videli bel ali prozoren sij, a ko boste ostali osredotočeni in razširili očesno linijo na preostali del telesa, se bo ta sij začel širiti v barvo.

SPEKTER BARV

Kaj pa pomenijo barve, ki jih ugledate?

Rdeča
označuje energičnega in pustolovskega posameznika. Lahko tudi nakazuje nekoga, ki je impulziven in se hitro jezi.

Rumena
označuje inteligentno in logično osebo, ki je morda neke vrste učitelj. So navdušeni opazovalci, kritični in zelo neodvisni.

Rožnata
kaže na zelo skrbnega in ljubečega posameznika, ki uživa v družbi drugih. So naravni zdravilci, občutljivi in imajo močno domišljijo.

Zelena
kaže na zelo ustvarjalnega posameznika, ki je navajen tudi trdo delati. Lahko so perfekcionisti in pogosto dobri vodje. So radodarni, spoštovani in zdravju prijazni.

Oranžna
kaže na zelo družabno dušo, ki uživa v pozornosti in soju žarometov. Ugajajo ljudem, so pripravljeni dajati in so zelo v skladu s čustvi drugih.

Vijoličasta/indigo
kaže na zelo psihično razvito ali intuitivno osebo, ki je filozofska in radovedna. Morda se zdijo skrivnostni in so pogosto zelo povezani z živalmi, naravo in otroki. So skrbni posamezniki, vendar pogosto ne marajo predanosti.

Modra
kaže na močnega komunikatorja, ki ima veliko idej in vizij. So tudi intuitivni in zelo inteligentni. Ko gre za čustva, so mirni ter so rojeni motivatorji in navdihovalci. Včasih so lahko deloholiki in manipulativni.

Zlata
kaže na zelo ustvarjalno dušo, ki se rada obkroža z lepoto in umetnostjo. Uživajo v družbi drugih in so pogosto zelo privlačni. Ljudje tako pogosto privlačijo tiste z zlato avro, da imajo veliko prijateljev. So neodvisni, vendar znajo biti trmasti.

Bela/srebrna
kaže na zelo nadarjenega posameznika, ki je zelo intuitiven, občutljiv in psihičen. Imajo globoko duhovno razumevanje in so pogosto neke vrste zdravilci. Za druge so zelo privlačni, vendar imajo raje le nekaj tesnih prijateljev.

Siva/črna
označuje posameznika, ki je depresiven, negativen ali zelo prestrašen in zaskrbljen. Te avre kažejo, da je potrebno čiščenje ali zdravljenje.

Mogoče je, da bo nekdo imel različne barve v svoji avri, vendar bo pogosto samo ena barva prevladujoča. Barve avre se lahko spreminjajo tudi glede na razpoloženje osebe, življenjske dogodke in okolico.