Astronapoved

Horoskop za četrtek, 19. oktobra

N.K.
19. 10. 2023, 05.42
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v strelcu.

Profimedia
/

OVEN – Ne glede na popoldanske opazke boste blesteli s svojimi idejami, zato si ne dovolite, da vas spravijo v slabo voljo, čas bo pokazal, da imate prav.

BIK – Čeprav se vam določene naloge zdijo pretežke, vedite, da se lahko vedno zanesete na sodelavca, ki vas spodbuja že od samega začetka projekta.

DVOJČKA – Stvari so precej bolj enostavne, kot se vam zdi. Pogoj pa je, da verjamete v svoje sposobnosti. Vaše počutje bo danes dobro, veliko se boste smejali.

RAK – Ne pustite nikomur, da vas kritizira. Naredite, kar morate narediti, ne da bi vam nekdo to moral povedati. Tako se boste izognili zameram.

LEV – Danes prihajajo pogovori, ki vas bodo presenetili in vam vlili voljo do napredka. Presenečeni boste tudi nad hitrim odzivom prijatelja ali znanca.

DEVICA – V službi bo napeto. Ne morete vsega preračunati in načrtovati. Marsikaj se dogaja spontano in od vas je odvisno, ali se boste za zdaj prilagodili.

TEHTNICA – Zasebno boste razčiščevali stvari v odnosih z bližnjimi in izkazalo se bo, da tokrat predvsem oni potrebujejo vašo pomoč in tudi dobro voljo.

ŠKORPIJON – Vaša storilnost bo danes šibka, a potrudite se, saj je pred vami projekt, pri katerem želite sodelovati, zato se morate izkazati pred nadrejenim.

STRELEC – Zadržanost vam v partnerskem odnosu ne bo prav nič koristila. Raje se soočite in pogovorite, da pridete do bistva in razčistite zadeve.

KOZOROG – Izogibajte se koleričnim izbruhom jeze nad partnerjem samo zato, ker ste poprej predolgo zadrževali svoja čustva. Raje jih preusmerite v nežnost.

VODNAR – Vezani se boste morali pogovoriti s prijateljem, ki vam bo odprl oči glede vašega odnosa. V tistem trenutku se boste takoj začeli boljše počutiti.

RIBI – Vaše misli so precej neurejene in nenehno počenjate več stvari hkrati. Tokrat vam bo sicer uspelo, a vseeno se zavarujte, vsaj glede denarja.