Astronapoved

Horoskop za sredo, 18. oktobra

N. K.
18. 10. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v strelcu.

Profimedia
/

OVEN – Ozrite se nazaj in ponovno razčistite sami pri sebi, zakaj ste se o nečem tako odločili. To vas bo pomirilo in spet boste lahko zbrano razmišljali. 

BIK – Vezani ne boste prav osredotočeni na odnos in partner nad tem ne bo navdušen. Morali mu boste povedati, kaj vas tako zelo muči.

DVOJČKA – Tudi ko najdete koga, ki vam ustreza, pazite, da ne boste začeli iskati razlogov, zakaj bi zaključili to novo poznanstvo. Ne bodite tako pikolovski.

RAK – Hote ali nehote boste službeno razpoloženje preslikovali v intimno in se spraševali, ali ste v odnosu, ki vas izpolnjuje, ali je morda čas za razhod.

LEV – Odločitvi se boste izogibali. Morda le zato, ker se želite prikazati v najboljši luči, danes pa čutite, da niste v najboljši formi. Ne delajte ničesar na silo.

DEVICA – Izogibajte se družbi tistih, ki le veliko govorijo, a ničesar ne končajo. Marsikaj poveličujete in napetost prenašate tudi na svoje bližnje.

TEHTNICA – Ne dovolite, da bi vaši osebni interesi in čustva vplivali na vaše finančne investicije. Bodite iznajdljivi, če hočete biti ekonomsko uspešni.

ŠKORPIJON – Počakajte, da priložnost sama pride do vas. Tako boste imeli dovolj časa, da zberete vse potrebne informacije in se pripravite na posel, ki vas čaka.

STRELEC – Vezani boste danes polni idej in načrtov za vajin odnos, ne boste pa razmislili, kako bi jih izpeljali. Pogovorite se o tem s svojo boljšo polovico.

KOZOROG – Znašli se boste v okolju, ki bo za vas preresno, da bi lahko uživali, a to na vaše delo ne bo vplivalo, prej nasprotno. Zvečer boste sproščeni.

VODNAR – Poiščite si prijeten hobi, ki vam bo dovoljeval stik z naravo. Čakajo vas prijetna presenečenja v krogu družine. Zgovorni boste in polni novih idej.

RIBI – Še vedno razmišljate, kaj storiti, čeprav se stvari ne morejo spremeniti tako hitro, kot bi pričakovali. Nekoga boste osvajali previdno in sramežljivo.