Astronapoved

Horoskop za torek, 17. oktobra

N. K.
17. 10. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v škorpijonu, ob 21.36 preide v strelca.

Profimedia
/

OVEN – Ukvarjali se boste s finančnimi vprašanji, ki vas malce begajo. Dobro veste, da ste sami odgovorni za denarni primanjkljaj na bančnem računu.

BIK – Čustveno življenje bo vroče, poskrbeli boste za veliko adrenalina, ki ga boste ves čas sproščali. Tudi na poslovnem področju boste danes blesteli.

DVOJČKA – Samski boste malce zmedeni. Določeni dogodki izpred nekaj dni vam ne bodo šli iz glave, zato tudi zvečer ne boste pripravljeni na zabavo.

RAK – Pri delu ste lahko mirnejši, posebno zdaj, ko postajate vse bolj ambiciozni. Premislite pa o drugačnih naložbah ali morda oblikah zavarovanja.

LEV – Izkoristite dan za urejanje drobnih stvari, za katere niste našli časa, pospravite predale, znebite se stare šare in preplavil vas bo čudovit občutek.

DEVICA – Sicer harmoničen dan bo prinesel nekaj trenutkov, ko vas bodo glodala vprašanja o samozavesti, na katera si sami ne boste znali odgovoriti.

TEHTNICA – Preverite, ali ste opravili vse z vašega urnika. Ostalo je nekaj, na kar morda niste bili pripravljeni. Storite več za popestritev družabnega življenja.

ŠKORPIJON – Govorite s tistim, ki ga imate radi, in na glas povejte, kaj vas moti. Ne dovolite pa, da vaša osebna čustva vplivajo na profesionalne odločitve.

STRELEC – Pripravite se na negodujoče prijatelje. Prav je, da sicer sledite svoji intuiciji, vendar tokrat dvakrat premislite, preden naredite odločilni korak.

KOZOROG – Ne boste zdržali dolgo na enem mestu. Glede učenja zamujate, čeprav nekaj še lahko nadoknadite. Pogoj za to je, da se zadevi resno posvetite.

VODNAR – Bližnjim razložite, da druženje prestavljate, in se zamotite s knjigo ali filmom, ki vam bo zapolnil misli ter odpeljal stran od vsakdanjih skrbi.

RIBI – Na poslovnem področju vas čakajo spremembe, ki jih niste načrtovali, še manj pa pričakovali. Kako resne in dolgotrajne bodo, je odvisno od vas.